Marius matboks

Best i test!

Publisert Oppdatert

Marius er en praktisk matboks med gjennomtenkte løsninger som har plass til det du trenger.

Praktisk løsning

Matboksen har ett stort, og opptil 3 mindre rom som kan deles opp med skillevegger. Boksen er stor nok til at den fint rommer både brødskiver, frukt og yoghurt. Det ytre laget er i metall, med en innerdel i plast som du kan ta ut og vaske for seg. Den er også lett å stable i kjøleskapet. For de minste kan boksen være litt stor i sekken, men alt i alt er dette en meget praktisk matboks.

Praktisk bruk for barnet

Enkel å åpne og lukke for barn i alle aldre, med passe store rom til brødskiver og ekstra av det man måtte ønske. Innholdet blandes ikke, og pålegget sitter på plass.

Rengjøring

Metalldelen må vaskes/tørkes av for hånd, men det er fort gjort. Plastdelen kan tas ut og vaskes i oppvaskmaskin. Tar en del plass i oppvaskmaskinen, men er ellers lett å gjøre ren.

Matboksens holdbarhet

Matboksen inneholder ikke kjøleelementer, men siden den har to lag med kombinasjon av plast og metall, klarer den å holde maten kald litt lenger enn de rene plastboksene.

Spesifikasjoner

Produsent Nordic Kids AS
Pris 199
Produktbeskrivelse

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning