Mari Midtstigen

Følg med på redaktørbloggen

REDAKTØR: Mari Midtstigen - småbarnsmor og redaktør - skriver her om de store og små, men viktige, siden ved foreldrelivet.
REDAKTØR: Mari Midtstigen - småbarnsmor og redaktør - skriver her om de store og små, men viktige, siden ved foreldrelivet. Foto: Foto: Renate Torseth
Publisert Oppdatert

Mari Midtstigen (35) er redaktør for magasinet Foreldre & barn.

Hun er vokst opp i Gudbrandsdalen som eldst av fire søsken. Nå bor hun i Oslo sammen med Joachim og de har tre små døtre.

Mari er utdannet journalist og har tidligere jobbet i Dagbladet, TV2, NRK og ELLE.

I 2005 ga hun ut reiseboka Paradis.

Før hun kom til Foreldre & barn jobbet hun som redaktør i Det Nye og Shape Up der hun engasjerte seg i å gjøre en innsats for unge jenters selvtillit. Blant annet ved å være først ute med å merke retusjerte bilder i bladet. 

Mari elsker å gå på ski, lese bøker, høre om fødselshistorier og spise masse mat. Hun er avhengig av svart kaffe, natur og Game of Thrones.

Da hun var gravid med sitt tredje barn laget hun podcastserien 40 uker, som fulgte henne fra uke til uke gjennom hele svangerskapet.

I Foreldre & barn skriver hun  om hverdagen som småbarnsmamma og hvilke forventninger og krav vi møter som foreldre i dagens samfunn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning