Gry Hege Thorslund fikk en datter

Mamma for første gang

Tidligere TV 2-værmelder og programleder Gry Hege Thorslund giftet seg i fjor høst, og natt til torsdag ble hun mamma for første gang til en liten solstråle!

FIKK EN SOLSTRÅLE: Gry Hege Thorslund ble natt til torsdag mamma for første gang til en liten solstråle.
FIKK EN SOLSTRÅLE: Gry Hege Thorslund ble natt til torsdag mamma for første gang til en liten solstråle. Foto: Foto: Morten Bendiksen
Publisert Oppdatert
STILIG BRYLLUP: Gry Hege og Christian Øverby giftet seg i august i fjor i den vakre slottskirken på Akershus festning i Oslo. Han er major og pressetalsmann i forsvarsstaben.
STILIG BRYLLUP: Gry Hege og Christian Øverby giftet seg i august i fjor i den vakre slottskirken på Akershus festning i Oslo. Han er major og pressetalsmann i forsvarsstaben. Foto: Foto. Lasse Eriksson

- Hun er verdens nydeligste! Alt har gått veldig bra, og jeg har det kjempefint, sier den nybakte mammaen Gry Hege Thorslund (31) til Her og Nå.

Hun og ektemannen Christian Øverby (31) ble natt til torsdag foreldre til en liten prinsesse. Den lille jenta er parets første barn.

Paret har ennå ikke bestemt noe navn til den nyfødte.

- Vi skal sette oss ned nå, og finne et fint navn som passer. Det er litt vanskelig. Det er jo så mange fine navn, og det skal vare resten av livet, sier den nybakte mammaen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen