Helly Hansen K Voss

Publisert Oppdatert

Todelt regndress i størrelse 86–134. Dressen har glidelåslukning, klaff med knapper over glidelåsen, bukse med seler, stropp under foten og reflekser. Tåler vask på 40 grader.

Karakter vanntetthet materiale: 6

Karakter vanntetthet sømmer: 3,6

Karakter slitestyrke: 1,3

Karakter rivestyrke: 3,1

Totalkarakter: 

- Vi er svært overrasket over testresultatene. Det viktigste for Helly Hansen er alltid fornøyde forbrukere. Testresultatet er skuffende og ikke i tråd med vårt fokus på kvalitet. K Voss regnsett har eksistert i vårt sortiment siden 2013 og har vært blant våre bestselgende barneprodukter. Dette regnsettet har vært med i tester tidligere og da med gode testresultater. Vi har heller ikke hatt andre indikasjoner på kvalitetsproblemer. Vi vil derfor gå gjennom vår produksjon for å forsikre oss om at dette ikke er et resultat av uakseptabel variasjon i produksjonen. Vi vil selvfølgelig også gå gjennom våre kvalitetsprosedyrer for å forsikre oss om at produktet vi tilbyr våre kunder møter våre strenge kvalitetskrav fullt ut, sier AnneLene Fritheim, Product Director, Urban &Kids/Junior hos Helly Hansen.

Spesifikasjoner

Produsent Helly Hansen
Pris 600
Størrelser 86-134

Konklusjon

Testens taper. En god dress når den er ny, men har svært dårlig slitestyrke og lekker vann gjennom sømmer.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning