Konkurranse

Vinn spa-helg for gravide

Vil du vinne en gravidhelg på spahotell for deg og din kjære mens dere venter?

GRAVID-WEEKEND: Vinn en kurshelg for kommende foreldre på Son Spa.
GRAVID-WEEKEND: Vinn en kurshelg for kommende foreldre på Son Spa.
Publisert Oppdatert

5. og 6. mars 2016 inviterer privat helsesøster Tone Aanderaa til gravid-helg for kommende foreldre på Son Spa. Du kan vinne deltakerpass for deg og kjæresten din!

Gravid-eventet Klar, ferdig, gå! inneholder to hele dager fylt med svar på alt både kommende mødre og kommende fedre lurer på eller er spent på rundt graviditeten, fødselen og det nye livet som foreldre.

Deltakerne får blant annet møte jordmor, helsesøster og osteopat, som gir svar på alle spørsmål dere måtte ha om svangerskapet, fødsel, barseltid, foreldrerollen og parforholdet.

Komiker Sigrid Bonde Tusvik, som er gravid med sitt andre barn, deler sitt skråblikk på småbarnstilværelsen og det å være høygravid i 2016. Hun underholder etter en nydelig treretters middag i hotellets restaurant lørdag kveld.

Oppholdet inkluderer overnatting på hotellet og fri benyttelse av Son Spa sin spa-avdeling, utsøkt lunsj både lørdag og søndag, i tillegg til middag lørdag kveld.

Reise til og fra hotellet i Son er ikke inkludert, men må bekostes av vinnerne selv.

For å delta i konkurransen på du svare på spørsmålet i kommentarfeltet på den opprinnelige Faceobook-posten. Vinnerne trekkes mandag 18. januar.

Les alt om eventet Klar, ferdig, gå! her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning