Uke for uke-podcast

Uke 35: Mount Belly

Nå er gravidmagen på sitt høyeste, og babyen skal legge på seg 250 gram i uka.

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
Sist oppdatert

Nå nærmer fødselen seg med stormskritt for Mari. Magen er på det høyeste, og hun får mange kommentarer på en stor og flott mage. Hun syns det virker som folk syns det er veldig stas å se damer som er høygravide, og liker godt å gå i trange kjoler for å vise fram magen.

Bare ikke når hun må på nærbutikken klokka ni om kvelden for å kjøpe is.

Akkurat det med is er ikke så veldig nøye lenger, for nå er hun kvalm igjen.  Det er nesten som å være i starten av gravidteten, og det å kjøpe mat og lage store middager virker ganske så utenkelig. Men hun er i det minste ferdig med urinveisinfeksjonen.

Babyen spiser uansett godt, og skal de siste ukene legge på seg hele 250 gram i uka. Likevel vil ikke en eventuell fødsel bli stanset medisinsk dersom den går i gang av seg selv nå.

Babyen er klar og skal bare feites opp. Og snart er det en liten lillesøster på plass. Hun skal få eget babyrede.

Det og mye annet snakker Mari og søsteren om i denne ukas podcast.

Hør denne ukens episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen.

</p> <p> <a href="http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article545440.ece">Les mer om uke 35 i vår uke-for-uke-kalender.</a> </p> <p>Hør alle episodene av <strong>40 uker - en podcast om å være gravid</strong>, her:</p> <p> <iframe height="450" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/122686156&amp;color=a4d2d7&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false" width="100%"/> </p> </div>

Denne saken ble første gang publisert 18/11 2015, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også