Uke for uke podcast

Uke 26: Paranoia

Må de dinosaurene på kinofilmen brøle så innmari høyt?

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
Sist oppdatert

- Og hvorfor er det så vanskelig å motstå en bitteliten spekeskinkebit når jeg vet jeg ikke burde spise sånt nå?

Mari begynner å bli bekymret. Selv om hun er gravid for tredje gang er det alltid noe å uroe seg for og tenke mye på. For å slippe bekymringene dro hun og kjæresten på kino.

Men det var da voldsomt så høy den lyden var, og urbrøl fra dinosaurer må da være noe av det skumleste et lite foster kan utsettes for?

Og hvordan er det egentlig med den spekematen? Det er så mye man skal unngå å spise når man er gravid, og ikke lett å holde oversikten.

Og hvis man velge å Google ting i stedet for å spørre legen blir man i alle fall ikke mindre bekymret.

Mari kjenner også babyen sparke, og det er spennende når også døtrene hennes kan kjenner sparkene.

Og å kjenne barnet bevege seg synes hun er noe av det koseligste med  være gravid.

Hør denne ukens episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen.

</p> <p> <a href="http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article545431.ece">Les mer om uke 26 i vår Uke-for-uke-kalender.</a> </p> <p>Hør alle episodene av <strong>40 uker - en podcast om å være gravid</strong>:</p> <p> <iframe height="450" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/122686156&amp;color=a4d2d7&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false" width="100%"/> </p> </div>

Denne saken ble første gang publisert 16/09 2015, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også