Foreldreklubbens gavedryss "Godviljen":

Få klær for 10 000 kroner

Er økonomien ekstra stram om dagen? Nå kan både du og barnet ditt kan få en splitter ny garderobe, helt gratis.

DYRT Å HA FAMILIE:  Barna vokser fort, og vilter lek gjør at klærne slites raskt,. Høres det kjent ut, kan du kan du nå søke Foreldreklubben om et gavekort på klær fra Lindex på 10 000 kroner.
DYRT Å HA FAMILIE: Barna vokser fort, og vilter lek gjør at klærne slites raskt,. Høres det kjent ut, kan du kan du nå søke Foreldreklubben om et gavekort på klær fra Lindex på 10 000 kroner. Foto: Foto: Lindex
Publisert Oppdatert

Klær koster, og derfor vil Foreldreklubben i samarbeid med Lindex nå hjelpe utvalgte familier med et gavekort på 10 000 kroner.

Det koster å ha familie, og ikke alle har en romslig økonomi.

Et eksempel på det er Hedda (5), som ikke får gå i bursdag eller reise på ferie.

Pengene skal jo både rekke til alt det nødvendige, og litt mer.

Med fire ulike årstider i et land som Norge setter det enda større krav til klær og utstyr, og da er det ikke alle forunt å ha en økonomi som strekker til.

Kjenner du deg igjen?

Gratis joggevogn og innendørs lekeplass

GLADE VINNERE: Pappa Christopher Haugland Jacobsen (28), Matthew Leander (2) og Camilla Alette Jacobsen (27) fikk en lekeplass verdt nærmere 10 000 kroner av Foreldreklubben.
GLADE VINNERE: Pappa Christopher Haugland Jacobsen (28), Matthew Leander (2) og Camilla Alette Jacobsen (27) fikk en lekeplass verdt nærmere 10 000 kroner av Foreldreklubben. Foto: FOTO: Privat

Godviljen er et støttetiltak der Foreldreklubben plukker ut familier som trenger litt ekstra hjelp, for å få en lysere hverdag.

Alenemamma Kathinka Breang (24) fra Gjøvik er en av dem som tidligere har fått hjelp fra Godviljen. Før jul fikk hun en splitter ny joggevogn fra TFK til odel og eie.

Også Matthew (2) har fått glede av Godviljen, da han fikk leker for nærmere 10 000 kroner av Foreldreklubben.

Søknaden mamma Camilla Alette Jacobsen sendte til "Godviljen" gjorde et sterkt inntrykk på juryen. Toåringen hennes har nemlig et komplisert sykdomsbilde, med blant annet astma, epilepsi, reflux og stive muskler.

Sykdommen gjorde at han i fjor måtte han være innendørs fra oktober til april. Men denne vinteren har han en hel innendørs lekeplass å boltre seg på, takket være gaven fra Godviljen.

Tre gavekort på 10 000 kroner

Nå er det du som kan få nye klær til både deg selv og barna, ved å sende en søknad til Godviljen. Klær er en stor utgiftspost i et familiebudsjett. Barna vokser fort, vilter lek gjør at de slites raskt, og det kan lett føles som at klærne må skiftes ut hyppigere enn de kommer i hus. Høres det kjent ut kan du kan du nå søke Foreldreklubben om et gavekort på klær fra Lindex på 10 000 kroner.

Om Foreldreklubben

Foreldreklubben.no er en gratis fordelsklubb for foreldre og for de som venter barn. Det er ingen forpliktelser tilknyttet medlemskapet. Foreldreklubben har snart 20.000 medlemmer.

Bli medlem her.

Vi plukker ut tre familier som får ett gavekort hver.

Gavekortet er gyldig i tre år, og kan benyttes i alle Lindex-butikker i Norge, på alle varer.

Det eneste du trenger å gjøre, er å sende inn en skriftlig søknad der du forteller oss hvorfor akkurat du trenger denne støtten

Les mer om «Godviljen» og hvordan du søker her.

Kriterier

For å søke om hjelp fra Godviljen, må du være medlem i Foreldreklubben.

STORE OG SMÅ: Får du ett av de tre gavekortene, kan du kjøpe klær både til babyen og deg selv.
STORE OG SMÅ: Får du ett av de tre gavekortene, kan du kjøpe klær både til babyen og deg selv. Foto: Foto: Lindex

Er du ikke medlem fra før, kan du enkelt registrere deg her.

FARGERIK KOLLEKSJON: Storesøster Sara Johanne skal få velge seg akkurat det hun ønsker fra Lindex, lover mamma Hege Kristin.
FARGERIK KOLLEKSJON: Storesøster Sara Johanne skal få velge seg akkurat det hun ønsker fra Lindex, lover mamma Hege Kristin. Foto: Foto: Lindex

Medlemskapet er gratis, og har ingen bindingstid eller forpliktelser.

Hvis du blir den heldige kan det være at vi ønsker å skrive en artikkel om din historie. Da tar vi i så fall kontakt med deg.

Fortløpende vurderinger

Vi gjennomfører fortløpende vurderinger, så det er ingenting å vente på!

Foreldreklubben er en del av klikk.no og eies av Egmont.

Les også:

Pristest av dagligvarer: Du kan spare 24.000 i året

Her er fremtidens trendnavn

Emma har ikke morsfølelse: - Angrer på at jeg fikk barn

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning