Ergobaby 360

En god bæresele både for liten og stor.

Publisert Oppdatert

Ergobaby 360 er en ergonomisk bæresele som gir deg muligheten til å bære både på mage, hofte og rygg. Selen kan brukes rett fra fødselen av (minimum 3,5 kg), men man må kjøpe et spedbarnsinnlegg, og kan brukes opp til maksimalt 20 kg. Kan maskinvaskes. 

Brukervennlighet - Emilie Raustøl

- Denne selen har gode justeringsmuligheter og stroppene kan krysses ved magebæring. Det er også bra at den har en sovehette med justeringsmuligheter, men jeg syns den nye borrelåsløsningen på magebeltet er merkelig. Det er komfortabelt, men man mister muligheten til å slakke og stramme underveis i bæringen. Også kommer den ikke med spedbarnsinnlegg.

Komfort - Emilie Raustøl

- God komfort, men skulderstroppene føyer seg ikke etter skuldrene og gir ikke maks avlastning.

Ergonomi

- God benstilling, han burde nok egentlig hatt beina enda litt lenger opp, men den fungerer fint.

Brukervennlighet - Sten Are Edvardsen

- Meget lett å forstå selen og å stille den inn. Det er enkelt og raskt å sette inn barnet og barnet trives veldig godt i selen. Den har fire stillingsmuligheter, forovervendt/bakovervendt foran, samt på ryggen og hofta. Også kan man bruke trekklommen til oppbevaring av verdisaker.

Komfort - Sten Are Edvardsen

- Denne sitter meget godt, både med barnet bak og foran.

Spesifikasjoner

Produsent Reirei
Pris 1299
Vekt
Alder

Konklusjon

Dette er testens vinner; både testpanelet og fysioterapeuten er godt fornøyde.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning