Elkjøp fotofremkalling

Identiske til Japan Photo og Postfoto.

Publisert Oppdatert

Bildene vi mottok fra Elkjøp var totalt like bildene fra Japan Photo og fra Postfoto. I tillegg til at bildene er identiske har de også samme opplastningssystem og kommer i samme forpakning. 

– Disse kopiene samsvarer godt med orginalen. Alle bildene er gode, men de kan ikke måle seg helt med vinneren. Likevel er disse bildene absolutt over gjennomsnittet, sier Nordli.

Det er på ansiktsbildet og snøbildet Postfoto får problemer.

– Gutten på bildet ser litt blek og blå ut i ansiktet. Ellers er resten av fargene på bildet gjengitt riktig. På snøbildet er snøen litt for blå, sier Nordli.

– Jeg liker disse bildene. De har løst uværsbildet godt med synlige detaljer og riktig fargegjengivelse, sier Hannemann.

Nettsiden er noe tung å bruke. Det tar lang tid å finne ut hvordan man velger riktig format, og vi fikk chat-tjenesten ga feilmeldinger da vi prøvde den. Formatene i 30x45 måtte også velges én og én, noe som tok lang tid.

Leveringstid og brukervennlighet på nettsiden:

Noe ulogisk side med dårlig forklaring om hvor en finner de forskjellige formatene. Live-chatten funker ikke.

Hudtone

Her skranter det litt. Hudtonene i bildet er litt for bleke og blå.

Gjengivelse og dynamisk omfang

Bildene samsvarer godt med originalen, men kan likevel ikke måle seg opp mot vinneren. Likevel over gjennomsnittet. Snøbildet blir litt for blått i forhold til originalen.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Priseksempler 10x13-format: 0,74 per stk. 30x45-format: 69,00 kr. stk. Porto: 254,00 kr.

Konklusjon

Identiske til to andre leverandører, bare at den ene er dyrere og den andre billigere.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning