Brio Go

Lett og hendig hverdagsvogn.

Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Brio Go er en lett sportsvogn med bag som tilvalg. I vår brukertest har vi 9 brukere med til sammen 20 års fartstid med denne vogna.

Brio Go får totalkarakter 4,6 i vår test.

Her er et utvalg av brukernes total-evalueringer:

"Dumt at det meste av ekstrautstyr er slik man må kjøpe i tillegg, særlig slik som regntrekk og myggnetting. Vi hadde søskenbrett til vogna, som fungerte veldig bra og ble mye brukt. Vognen var litt tyngre å trille, naturlig nok, og man trillet i en litt unaturlig stilling, for å ikke sparke borti brettet, men det var mer praktisk enn dårlig."

"Adapter til babysete, veldig lett å slå sammen/ta av hjul, stødig og behagelig for babyen, og veldig god plass til handleposer."

"Bortsett fra litt småproblemer med kalesjen (dette var 2009 modell) , som vi fikk god hjelp av Babyshop og Brio til å løse, har vi vært strålende fornøyd."

"Mulig å snu setet. God liggedel i sportsdelen, men noe kort slik at den blir for snau for vinterposer og barnet når det passerer 2-2 1/2."

"Rister en del på grusføre da det ikke er lufthjul. Ellers gull verdt at den er lett å manøvrere, samt at den blir liten sammenlagt."

"Likte spesielt godt at sportsdelen er vendbar."

"Dette er den perfekte vogna for en urban familie. Lett å manøvrere inne i butikker, og i gatene. Egner seg ikke for de som skal trille tur i marka..hjulene blir for små og harde. "

"God vogn, men ikke særlig greie regntrekk som hører til. Også kjedelig at annet ekstrautstyr som skal være universelt ikke passer til denne vogna. Kjøpte bl.a en solparasolldings her for litt siden som skulle 'passe de fleste vogner'. Tydeligvis ikke denne, så det var jo bomkjøp."

"Hele Brio Go-systemet synes jeg er veldig fleksibelt. Vi har understellet med bag og sportsvogndel, samt bilstolen med adaptere til understellet. Det er enkelt å bytte adapter mellom bag og bilstol, noe som brukes ofte når man har bil. Sportsvogndelen har 'innebygde' adaptere og er veldig enkel å snu med barnet i."

Trillekvalitet

Topp på vanlig underlag, mindre bra i ulendt terreng.

Komfort

Trinnløs justering trekker opp. Ikke helt flat liggestilling, men god komfort likevel.

Styring og balanse

Lett å trille og manøvre. Styres lett med en hånd på fortau eller kjøpesenter. Men ikke ha for mye hengende på styret, da kan vogna tippe når du løfter barnet ut.

Plass til handleposer

Utmerker seg med svært god plass til handleposer.

Reise med kollektivtransport

Lett å snu på og smidig av og på trikk, tog og buss.

Slitasje

Stort sett fornøyde brukere - noe slark på bag og stoffdelene. Stoffet blir fort vått, melder flere, så man er helt avhengig av gode regntrekk. Mange andre vogner har et vannavstøtende materiale i hoveddelene, så dette trekker noe ned.

Plass til vinterpose

Svært god plass til for eksempel en voksipose.

Bremsekvalitet

Fotbrems. Fungerer bra.

Rengjøring

Trekket kan tas av for vask (middels vanskelig). Trekker lett til seg lo og støv.

Frakt i bil

Tar lite plass og lett å slå sammen.

Spesifikasjoner

Produsent Britax
Pris 6000
Antall hjul 4
Type hjul Gummi - to store, to små
Sportsvogn JA
Kombiovogn/duovogn Ja
Joggevogn NEI
Vekt 12 kg totalvekt uten barn
Målgruppe - barnas alder/vekt Passer for barn opptil 15 kg
Sittemål 23 x 32 cm
Liggemål 98 cm (utslått liggedel)
Mål sammenslått 76 x 61 x 50 cm
Regntrekk
Insektsnett

Konklusjon

Lett og fin vogn, men ikke egnet til ulendt terreng

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning