Bento laptop lunchbox

En stor matboks som passer godt til deg som liker å ha med ulike grønnsaker. Men litt i største laget for en skole-/barnehagesekk.

Publisert Oppdatert

Stor matboks som likevel ikke er optimal, fordi den er for lav til at det for eksempel er plass til yoghurt.

Praktisk løsning

Dette er en stor matboks der det følger med flere små bokser som kan brukes til å oppbevare innhold adskilt. Det er praktisk at man kan ha brødskiver i hovedrommet, og frukt/grønnsaker/annet i bokser. Boksen er stor, og tar litt for mye plass i en skolesekk. Hovedboksen er også for lav til at det er plass til yoghurt. Det at den er helt firkantet gjør at matboksen er lett å oppbevare i skap og kjøleskap. Matboksen virker solid.

Praktisk bruk for barnet

Lokket har en litt vanskelig "patent" som de minste barna ikke klarer å åpne. Den er også litt for stor til en skole-/barnehagesekk. Det trekker imidlertid opp at maten ligger fint på plass og at pålegget ikke faller av før lunsj.

Rengjøring

Matboksen er stor, og lokket kan ikke tas av i vask, slik at den tar veldig mye plass i oppvaskmaskinen. Småboksene tar også mye plass og krever tid til å rengjøre. Ellers en matboksen hygienisk og grei å vaske.

Matboksens holdbarhet

Matboksen inneholder ikke kjøleelement, så maten blir ikke avkjølt. Men takket være gode lokk opplever testerne likevel at maten holder seg frisk. Paprika, agurk og salat holder seg friskt og sprøtt til lunsjtider. Brødskiver kan bli litt tørre hvis man lager kvelden før, da det kan slippe inn luft i hovedrommet. Maten holder seg fint på plass.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 299
Produktbeskrivelse

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning