Beco Gemini

Selen får fysioterapeutens laveste terningkast.

Publisert Oppdatert

Beco Gemini er en ergonomisk bæresele som gir deg muligheten til å bære både på mage og rygg. Selen kan brukes fra barnet er omtrent to måneder gammel og kan brukes til barnet er maksimum 17 kg. Tåler skånsom maskinvask.

Selen ble testet av Emilie Raustøl, Sten Are Edvardsen og barnefysioterapeut Ute Imhof.

Sten Are fikk tilsendt feil sele etter at han først fikk tilsendt en ødelagt sele, så mens Emilie har testet Beco Gemini har Sten Are testet Beco Soleil. Emilies Beco sele ble også ødelagt under testingen. 

Brukervennlighet - Emilie Raustøl

- Denne har sikkerhetslås på spennene. Det er jo i utgangspunktet positivt med ekstra sikkerhet, men samtidig synes jeg det blir litt kronglete og upraktisk å ikke kunne løsne en spenne med en hånd. Men den har komfortable skulderstropper; passe med polstring og det er fint med informasjon i bruksanvisningen om ergonomiske effekter av de ulike posisjonene og ulike innstillinger. Jeg savner en sovehette.

Komfort - Emilie Raustøl

- Den sitter veldig komfortabelt med barnet på magen og kryssede skulderstropper. Det er ikke mulig å stramme nok til at det blir komfortabelt for meg uten å krysse stroppene, og da blir ryggbæring vanskelig. Passer dermed dårlig til lave mødre. For andre er den sikkert veldig komfortabel.

Ergonomi

- For det første ble den jo ødelagt og for det andre; se på hvordan ungen sitter, han henger jo som en jeg vet ikke hva! Tenk deg om du skulle hengt i en klatresele slik, det er jo ikke behagelig.

Brukervennlighet - Sten Are Edvardsen

- Selen var svært enkel å ta i bruk, bare å ta rett ut av pakningen og rett på seg. Litt vanskelig å sette inn barnet på ryggen, men dette kommer seg med litt trening. Det er også vanskelig å feste sikkerhetslåsen på ryggen når barnet sitter foran, og samtidig tilpasse det med at selene sitter godt på ryggen. Den har tre stillingsmuligheter.

Komfort - Sten Are Edvardsen

- Sitter ikke bra med barnet foran, men sitter ok med barnet bak.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1500
Vekt 3,5kg - 17kg
Alder 2 mnd - ca.3 år

Konklusjon

Dette er testens klare taper og fysioterapeuten er ikke fornøyd.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning