Barneklubber i Syden

VING: Lollo og Bernie

Barna kan være med på skattejakt, danseskole og aktiviteter fem dager i uken.

GØY PÅ FERIE: På alle Sunwing- Resort hoteller kan barna være med i barneklubben Lollo og Bernie med aktiviteter fem dager i uken.

GØY PÅ FERIE: På alle Sunwing- Resort hoteller kan barna være med i barneklubben Lollo og Bernie med aktiviteter fem dager i uken. Foto: Foto: Ving

Publisert Oppdatert
LEKEHUS: Enkelte hotell har Lollo og Bernies Miniland, der barna kan leke og hilse på Lollo og Bernie.

LEKEHUS: Enkelte hotell har Lollo og Bernies Miniland, der barna kan leke og hilse på Lollo og Bernie. Foto: Foto: Ving

Lollo og Bernies Miniland

Barna kan velge mellom mange ulike aktiviteter fem dager i uken.

Reiseselskap Ving

Alder

Noen av aktivitetene har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for små og store. Gruppene er 3-7 år, 8-11 år og ungdom 12-15 år.

Åpningstider

Det er ulike aktiviteter hele dagen og kvelden. Sjekk med hotellet du skal bo på. Miniland/lekeplassen er åpen alle dager i uken.

Har foreldrene selv ansvaret for barna, mens de er i klubben? Ja, noen aktiviteter har barnepass, oftest i to timer per aktivitet. Lek på egenhånd i Miniland er under foreldrenes ansvar.

Slik overlever du å fly med barn

Aktiviteter

MINILAND: Her kan barn og foreldre komme å tegne, lage ting eller leke.

MINILAND: Her kan barn og foreldre komme å tegne, lage ting eller leke. Foto: Foto: Ving

MINISTARS: Barn fra 3 år synger og danser på scenen og forvandles til stjerner med klær og make up.

MINISTARS: Barn fra 3 år synger og danser på scenen og forvandles til stjerner med klær og make up. Foto: Foto: Ving

SATSKIDS:  Barn fra 3 til 7 år er med på lek og bevegelse til musikk innendørs.

SATSKIDS: Barn fra 3 til 7 år er med på lek og bevegelse til musikk innendørs. Foto: Foto: Ving

Skattejakt, eventyr med Lollo og Bernie og leker i vann. Du kan bli med på Lollo og Bernies danseskole eller Ministars.

Ministars er en aktivitet for barn fra 3 år, der barna får stå på scenen og forvandles til stjerner med klær og make up. Sammen med showartister velger barna en artist de vil være og øver seg før kveldens show. Om kvelden er det barneshow for barna og Minidisco.

Miniland: Enkelte av hotellene har Lollo og Bernies miniland, eller et lekehus. Det er åpent fem dager i uken og barn og voksne i alle aldersgrupper er velkomne hit for å leke, male, pusle, se film eller høre eventyr. Ved Miniland er det også en inngjerdet lekeplass som er delvis beskyttet mot solen.

Adventure Games: De kan være med på indianeroverfall, lete etter skatt eller være med i Lollo og Bernies bursdag. Aktivitetene varer i ca. 2 timer og gjennomføres tre ganger i uken mellom klokka 11:00 og 13:00.

Flere ettermiddager i uken kan barna også være med i Play og Splash og SatsKids.

Play og Splash er øvelser for å bli trygge i vannet med lek og plask i bassenget til musikk.

SatsKids er for barn fra 3 til 7 år og er lek og bevegelse til musikk innendørs i fitnessalen. Kveldsaktiviteter som baklengsmiddag (kler klærne på bak fram og spiser desserten først) og spøkelseskveld. De har også ungdomsaktiviteter fra barn fra 12 til 17 år.

Hvor finnes den

På alle Sunwing Resort- hoteller i hele sesongen.

Hva har ditt selskap lagt vekt på i tilbudet til barna? Barna kan velge mellom ulike aktiviteter i stedet for å være med i en egen klubb. Personalet som har ansvar for barneaktivitetene har erfaring med barn, og de er valgt med omsorg. De er ofte barnepleiere, eller førskolelærere.

Pris

De fleste aktivitetene er gratis. Du betaler per aktivitet og ikke per uke. Du melder på barna etter at dere har kommet fram til feriestedet. De fleste aktivitetene er gratis, men noen av dem koster penger. Lollo og Bernie Fødselsdagsselskap koster f.eks. seks Euro.

GRATIS: De fleste barneaktivitetene i regi av Ving er gratis.

GRATIS: De fleste barneaktivitetene i regi av Ving er gratis. Foto: Foto: Ving

Dette er inkludert i prisen: Vil du kjøpe Lollo og Bernie-effekter til barna (t-shirt, kosedyr, cd, etc.) så finner man disse i Minimarket på hotellet.

For de minste barna

Ving har egne Happy Baby-leiligheter for småbarnsfamiliene. De har plass til fire personer, er på bakkeplan med inngjerdet terrasse og har utstyr som småbarnsfamiliene trenger. Som et alternativ til Happy Baby-leilighet kan du bestille en Bambino-pakke. Da får du barneseng, barnestol og en paraplytrille (delvis sammenleggbar) til for eksempel 315 kroner per uke i Alcudia. Bare trillen koster 150 kroner per uke og barnesengen 110 kroner per uke.

Å reise med baby.

Antall barn

Hvor mange barn reiser med dere i årets skoleferie? Drøyt 47.000 barn.

Generell kommentar

Ving har mange andre bosteder som passer for familier, Sun Garden og Sun Family. Oversikt over disse finner men enkelt på ving.no. Det vil være ulike tilbud på ulike familiehotell, men felles for alle er at de er barnevennlige med blant annet barnebasseng.

Kilde: Salgs- og driftsdirektør Marie- Anne Zachrisson i Ving.

MINILAND: Barn og voksne i alle aldersgrupper er velkomne hit for å leke, male, pusle, se film eller høre eventyr.

MINILAND: Barn og voksne i alle aldersgrupper er velkomne hit for å leke, male, pusle, se film eller høre eventyr. Foto: Foto: Ving

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning