Sykkelvogn Biltema

Billig, men i enkleste laget

Sykkelvogn Biltema: I enkleste laget.
Sykkelvogn Biltema: I enkleste laget. Foto: Foto: Øivind Lie-Jacobsen
Publisert

Vi starter med det beste: Denne vognen koster en tredjedel av de andre i testen. Spørsmålet er om du får mye for pengene, eller akkurat hva du betaler for. Vi hadde selvsagt håpet på det første, men heller mot det siste.

Med denne vognen får du et produkt av aller enkleste sort. Innredningen er så enkel at det grenser til det simple. Ingen polstring og hjelmen butter bak.

De ulike løsningene er i og for seg solide nok, men de blir tidkrevende og omstendelige når du skal gjøre alt fra å spenne fast barna til å slå sammen vognen. Sammenslåing gjøres på gamlemåten med splinter som skal ut og inn. Da blir det fort til at du dropper å ta med vognen i bilen.

Den kan heller ikke brukes som barnevogn. Her mangler både nesehjul og håndtak. Vår største innvending er imidlertid lastekapasiteten. Den er på maks 23 kilo. Det betyr at du uansett må kjøpe ny vogn når barna gror til. Vognen virker relativt solid og er lett å dra, men skal du bruke en vogn aktivt til hverdags og i helger, anbefaler vi en mer brukervennlig og allsidig vogn. Dette en vogn for deg som trenger barnetransport av og til.

Forhandlere: Biltema

Spesifikasjoner

Produsent Biltema
Pris 1499
Total lastekapasitet i kg 23
Vekt på vognen i kg 15.5

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning