Skogstad Veslebygda

Noen svake delresultater trekker ned.

Publisert

Utforming og komfort

Avtakbar hette med innvendig strikk. Regulering i  ermer, solid strikk. Høy, myk halskrave. Glidelås med klaff. Strikk i livet, ikke-regulerbar. Ikke regulering i bein, men gummistrikk. Mangler forsterkning på knær. Reflekser rundt, på siden og bak. Stoffet virker veldig solid.

Teknisk test

Skogstad Veslebygda kommer middels ut av denne testen. Den har et av de svakeste resultatene i vanntetthetstesten. Skuldersømmen tåler ikke mer enn 100 cm vanntrykk før det trenger vann gjennom. Også i selve tøyet er det et meget svakt resultat i en av prøvetakingene. Karakteren avspeiler snittet av prøvetakingene, og ender på 3 for vanntetthet - den ene prøvetakingen av selve stoffet viser full vanntetthet. 

Slitestyrken er svakest i testen. Mens den beste dressen får hull (trådbrudd) etter 5000 omdreininger i sandpapirmaskinen, får Skogstad-dressen hull (trådbrudd) etter bare 500.

Delkarakterer:

Vanntetthet: 3

Slitestyrke: 2

Rivestyrke: 4

Pusteevne: 4

Komfort: 5

Spesifikasjoner

Produsent Skogstad
Pris 1199
Størrelser 73-142 cm
Farger Blå, lilla, rosa, grå
Materiale 100 % polyester
Impregnering Hydrokarboner.

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning