Neomondo Kikut

Denne jakka stryker på lekkasje.

Oslo/studio 20180129;
Klikk.no
Foreldre og Barn
Tester
Jakker
Regnjakker

Oslo/studio 29012018;
Oslo/studio 20180129; Klikk.no Foreldre og Barn Tester Jakker Regnjakker Oslo/studio 29012018;
Publisert Oppdatert

Kneppet hette, kan ikke reguleres i størrelse, kun bak. Hakebeskyttelse. Glidelås med klaff over. Bra lommer. OK refleks. Mangler regulering i liv og ermer.

Neomondo Kikut får strykkarakter i testen av vanntetthet. Jakken lekker på rundt 50 cm vannsøyle i tre av de fem testene. 200 cm angir vanntetthet. Alle testene avdekker lekkasje, også testene av vanntetthet i sømmene.

- Vi er overrasket over dette resultatet, som ikke stemmer så godt med våre tidligere prøver og info fra metervareleverandør. Det kan ikke forklares med annet enn avvik på en enkeltserie. Dette viser oss at vi må kjøre flere stikkprøver. Forbrukeren skal føle seg trygg på at et valgt produkt av Neomondo ikke inneholder ureglementerte kjemikalier samt holder deg tørr der det er en del av formålet, sier Frank Solli i Brand Machine, som distribuerer Neomondo i Norge.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 499
Størrelser 92-122 cm
Materialer Utvendig: 100% polyamid. Membran: 100% polyuretan. Innvendig: 100% polyester

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning