Helly Hansen Snowfall

Komfortabel og fin dress, men svak rivestyrke og ikke helt vanntett.

Publisert

Utforming og komfort

Regulering med myk kant mot håndledd. Veldig synlige, flouriserende signalfarger. Bra!

Regulering i avtakbar hette. God hakebeskytter, høy kant mot haka. Skulderremmer på innsiden. Regulering i livet, gode lommer, glidelås med klaff + borrelås.

Egen innvendig vanntett beskytter med regulering. Ytre regulering i legg. Forsterkning på knær og rumpa. HH Primaloft impregnering. Minus for ingen reflekser bak - smale reflekser foran. Veldig solid stoff.

Teknisk test

Helly-Hansen Snowfall er en av tre som får toppscore på pusteevne. Den er moderat slitesterk og har svak rivestyrke (karakter 2). I de tre prøvetakingene av vanntrykk på søm, nås et snitt-vanntrykk på 710 cm før vann trenger gjennom. Vanntrykk på selve stoffet måles to ganger, snitt-trykket er 890 cm før vanngjennomtrenging. Dette er hhv. middels og relativt gode resultater.

Helly Hansen benytter fluorkarboner i deler av impregneringen for Snowfall. Forekomsten er innenfor lovlige verdier, men seks av produsentene i denne testen har nå gått over til helt fluorfri impregnering. Utfasingen av fluorkarboner er i gang og skal fullføres i 2019, opplyser Helly Hansen.

Delkarakterer:

Vanntetthet: 4

Slitestyrke: 4

Rivestyrke: 2

Pusteevne: 6

Komfort: 5

Spesifikasjoner

Produsent Helly Hansen
Pris 1899
Størrelser 86-134 cm
Farger Rød/oransje/svart kombinasjon
Materiale Utvendig: polyester. Innvendig: tolags polyester,polyamid
Impregnering C0, som inneholder fluorkarboner og C6, som er fluorkarbonfri

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning