Hamax Outback

Best i test

Hamax Outback: Testens vinner.
Hamax Outback: Testens vinner. Foto: Foto: Øivind Lie-Jacobsen
Publisert

Her var alle i testpanelet enige. Barna, foreldrene og sykkeleksperten sendte denne vognen rett opp på førsteplass. Her er det både tenkt nytt og godt på alle de viktige punktene.

Selve grunnkonstruksjonen er en aluminiumsramme som gir god plass. Både til barn og bagasje. Skal du koble om fra sykkelarm til nesehjul er det svært enkelt, sammenslåingen er helt problemfri, og alle justeringer er enkle å komme til.

Innredningen er den mest gjennomførte av alle. Formsydde seter, gode seler med mange justeringsmuligheter og polstring på de rette stedene. Dette, kombinert med den beste dempingen gjør dette til en bra vogn for ungene.

Lavt tyngdepunkt og god sporvidde gir god stabilitet og aluminiumsrammen gir god beskyttelse. Vognen er tyngst i klassen, men likevel en av de mest trekkvillige av dem alle. Overraskende kvikk og godt balansert.

Forhandlere: Gresvig (G-sport, G-Max, Interport), Den lille barnebutikken, Jollyroom, Oslo Sportslager samt diverse enkeltstående sykkelbutikker.

Spesifikasjoner

Produsent Hamax
Pris 5995
Total lastekapasitet i kg 40
Vekt på vognen i kg 18.5

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning