FORNØYELSESPARKER, DYREPARKER OG FAMILIEPARKER I NORGE

Familieparker i Vest-Norge

Her er lista over familieparker i Vest-Norge.

FORNØYELSESPARKER, DYREPARKER OG FAMILIEPARKER I NORGE: I Kongeparken er det karuseller også for de minste. FOTO: Getty Images.
FORNØYELSESPARKER, DYREPARKER OG FAMILIEPARKER I NORGE: I Kongeparken er det karuseller også for de minste. FOTO: Getty Images.
Publisert Oppdatert

Akvariet i Bergen
Bergen
: Du kan se fisk og andre dyr fra havet, aper og øgler fra regnskogene og ikke minst pingviner fra øyene rundt Sydpolen.

Hvert eneste år gir mange barn smokken sin til karpene på Akvariet. Begeistringen er stor når fiskene svømmer rundt med smokken i munnen.

Kongeparken
Ålgård
: I Kongeparken kan dere velge mellom 60 attraksjoner og opplevelser. Her kan du lage din egen sjokolade i Freia Sjokoladefabrikk, kjøre Norges lengste bob-bane på over 1000 meter eller besøke en bondegård.

Du kan for eksempel prøve Tiltetårnet, hvor du blir skutt til værs før du raser i full fart ned igjen, samtidig som hele tårnet vakler til både til den en og den andre siden. Sverd i steinen byr på en styrkeprøve hvor du kan finne ut om du er en tøffelhelt eller et kongsemne.

I middelalderområdet finner du Slottet, Norges eneste berg og dalbane med snurrende gondoler.

Atlanterhavsparken
Ålesund
: Atlanterhavsparken Akvarium ligger midt i et naturskjønt friområde med turstier, kulturminner, fiskeplasser og badestrand med dykkemuligheter.

Parken kan blant annet by på fôring av pingviner, aktivitetsbasseng, dykkere som fôrer fisk og krabbefiske. Akvariet har også hai som er fanget i norske farvann.

Mikkelparken
Kinsarvik
: Parken byr på et stort badeanlegg med flere vannsklier, tråbåter, bumpebåter, krasjbåter, jungelcruise med radiostyrte båter, minigolf, gullgraving, bondegård, jungelløype, tegne- og malehytta, klatretårn og dukketeater.

Atlanterhavsbadet badeland
Kristiansund
: Dette er ifølge nettsiden en av Norges største badeland. Her finner du blant annet våtkafé, velværeavdeling, utendørs terrasse med varmekulp, sklier, vannfall, stupeanlegg, klatrevegg, strømkanal, bølgebasseng, lekebasseng og boblebad.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning