Princess Space Canteen

Mye flaske for pengene, men lite holdbart deksel.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Tåler en støyt

+ Lett å åpne og å drikke fra

+ Hygienisk beskyttelseslokk over sugerøret

- For tynt sugerør

- Noe lekkasje

Sagt om Princess Space Canteen:

"Det er gøy med sugerør, men når det er så tynt og puslete bør flasken leveres med fem stykker"

"Du får mye flaske for pengene"

"Dette er en solid drikkeflaske med flott design. Veldig appellerende for små jenter"

"Denne flasken ville jeg ikke latt barna mine ha i sekken, da den lekker mye når den kommer på hodet. Men flasken er fin å se til, og derfor populær hos jenta i huset her."

Lekkasje

"Mye vann rant ut da den stod på hodet," melder en tester. Andre testere merker ingen lekkasje i det hele tatt. Det påpekes imidlertid at lokket kan være litt vanskelig å få helt igjen.

Rengjøring

Det er litt uenighet blant testerne. Noen mener den går greit gjennom oppvaskmaskinen, mens andre trekker frem at sugerøret er for tynt til gjøre ordentlig rent. Flasken får skryt for beskyttelseslokket over sugerøret, som gjør den mer hygienisk.

Ettersmak

Noen melder om noe ettersmak. Andre mener det ikke er ettersmak i det hele tatt.

Brukervennlighet

Sugerøret i flasken er delt i to og den nederste delen (som går ned i selve flasken) løsnet ved et par anledninger. De små barna måtte da få hjelp av voknse for å sette det på plass igjen. Ellers meldes det om at den både er lett å åpne og drikke fra, men litt vanskelig å lukke.

Robusthet

Hos en tester gikk dekselet i stykker etter ett fall på asfalten. Hos andre ble flasken hyppig brukt uten å ta skade av det.

Spesifikasjoner

Produsent Trudeau
Pris 89

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning