Nike Sport bottle

Beregnet på voksne, men kan fungere for de eldste barnehagebarna.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Oppleves som robust

+ Lett å rengjøre

+ Enkel og grei

- Mye ettersmak av plast

- Noe lekkasje

Sagt om Nike Sport bottle:

"Den er morsom å sprute med"

"Det er fin standardstørrelse på den og den passer for eksempel i sykkelholdere"

"Det er vanskelig å klemme på den, slik datteren min ville gjøre. Hun følte ikke det kom ut nok vann bare ved å suge"

"Barna syns denne flasken var litt kjedelig"     

Lekkasje

Noen av testerne opplevde lekkasje fra skrulokket da flasken ble satt på hodet. Ingen av testerne melder om lekkasje fra drikketuten.

Rengjøring

Flasken består av få deler og går i oppvaskmaskinen uten problemer. Noen mener at det er litt vanskelig å komme til i turen på flasken manuelt, men andre mener at det bare er å sprute vannet gjennom den.

Ettersmak

De fleste melder om ettersmak av plast, men noen mener at det raskt går over. "Det er veldig ettersmak, selv etter lang tids bruk," skriver imidlertid en tester.

Brukervennlighet

Testerne påpeker at flasken nok er designet for å være en treningsflaske for voksne, og at den derfor er litt stor for de minste. Det trekkes frem at det er litt vanskelig å skru lokket ordentlig på. Flasken får likevel skryt for å ikke bestå av mange deler.

Robusthet

Flasken har tålt å bli kastet rundt og testerne opplever det som solid. "Jeg er skeptisk til å ha denne i sekken. Dersom den havner på hodet og blir klemt på så renner alt ut", påpeker likevel en av testerne.

Spesifikasjoner

Produsent Nike
Pris 89

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning