Foreldrekonkurranse

Her er vinnerne av gavepakkene

Sjekk hvem de heldige vinnerne er.

MORMOR ER BEST: Mormor og de åtte ungene har kinopremiere 16. august - og vi trekker fire heldige vinnere som får hver sin gavepakke til en verdi av 1000 kroner
MORMOR ER BEST: Mormor og de åtte ungene har kinopremiere 16. august - og vi trekker fire heldige vinnere som får hver sin gavepakke til en verdi av 1000 kroner Foto: Foto: Produsenten. Fotomontasje: Redaksjonen
Publisert Oppdatert

Nå som sommerferien er over og høsten er i full anmarsj, kan det være hyggelig å tilbringe litt ekstra kvalitetstid med barna.

Det kan være å krype opp i sofaen med en film og kakao, spille spill foran peisen, eller ha høytlesning av en trivelig bok.

Den 16. august kommer kinofilmen «Mormor og de åtte ungene» på kino, og i den anledningen har vi trukket fire heldige vinnere som får hver sin gavepakke til en verdi av 1.000 kroner. Det vil si premier for totalt 4.000 kroner. Premien er fra Nordisk Film.

Vinnerne er:

Grethe Bråten, Undrumsdal

Mariann Holm, Langhus

Marthe Græsli, Tydal

Hege Fossheim, Ørsta

Gratulerer!

Dette vinner de

Gavepakkene inneholder:

1 CD

1 Bok - 'Åtte små, to store og en lastebil' av Anne Cath Vestly

4 Kinobilletter

2 Sanghefter

2 Aktivitetshefter

2 Lottospill

Om filmen

Mormor og de åtte ungene er historien om Mona på 7 år og familien hennes som får overraskelsesbesøk av Mormor som i all hemmelighet har reist fra gamlehjemmet.

Så blir familiens lastebil borte - og sammen legger Mona og Mormor ut på tur i byen, på jakt etter tyven.

Les også:

Høytlesning gir skoleflinke barn

20 tegn på at du har et vidunderbarn

Jo, barna blir mer aggressive av voldelige spill

Slik går du fra B-menneske til morgenfugl.

MORMOR ER BEST: Mormor og de åtte ungene har kinopremiere 16. august - og vi trekker fire heldige vinnere som får hver sin gavepakke til en verdi av 1000 kroner fra Nordisk Film.
MORMOR ER BEST: Mormor og de åtte ungene har kinopremiere 16. august - og vi trekker fire heldige vinnere som får hver sin gavepakke til en verdi av 1000 kroner fra Nordisk Film. Foto: Foto: Nordisk film

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning