Får gratisbilletter til ny norsk film:

Her er konkurransevinnerne

I dag er det premiere på den nyeste filmen om Gubben og Katten. Kanskje har du vunnet billetter?

Bli med i vår konkurranse og vinn kinobilletter.
Bli med i vår konkurranse og vinn kinobilletter. Foto: SF Norge
Publisert Oppdatert
Gubben og katten er klare med ny film.
Gubben og katten er klare med ny film. Foto: SF Norge

5. september har den koselige familiefilmen «Gubben og Katten - masekråker og bestevenner» premiere. Det er en animasjonsfilm basert på Sven Nordqvist sine kjente og kjære figurer, Gubben Petterson og Katten Findus. De tidligere filmene har hatt stor suksess, og til sammen har over 209 500 nordmenn sett Gubben og Katten på kino.

Filmen handler om Gubben, en mann som bor i et lite hus hvor han tilbringer dagene med å hugge ved, finne opp saker og ting, fiske og mate høner. En dag kommer naboen innom med en presang, en liten katt. Katten kan snakke, og de to blir veldig gode venner. I filmen møter vi også en annen nabo, som har en plagsom hane. Gubben bestemmer seg for å ta hånd om hanen, og alle i hønsegården blir kjemepglade, men katten blir redd for å miste bestevennen sin. Hva skal Katten gjøre for at ikke Gubben skal glemme ham nå som hanen har kommet inn i familien?

Vinnerne er:

Mari C.B. Carlstad

Mariell Kristin Brenden

Laila Marie Braarud Halvorsen

Gratulerer, dere får fire kinobilletter til filmen hver, som kan benyttes på alle kinoer i Norge. I tillegg får dere boka «Gubben og katten og hanespetakkelet», som filmen er basert på.

Les også:

Quiz: Hvor streng er du?

Gir barna navn fra populærkulturen

Denne filmen har Ludvig (5) laget

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning