Estelle & Thild - Body Wash Baby&child

Testens vinner.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Optimal pH-verdi.

+ Inneholder ikke SLES.

+ Ikke tilsatt parfyme.

+ Inneholder pleiende ingredienser.

- Testens dyreste.

- Dette er den eneste såpen som ikke inneholder noen sulfater, noe som er et stort pluss, spesielt siden utgangspunktet er at såpen skal passe for barn, sier Rakeie.

Såpen inneholder ringblomst og appelsinblomstvann, som hudpleieren hevder er pleiende og beroligende for huden.

Grunnen til at denne såpen når til topps, er at dette er den eneste som ikke inneholder SLS. Som erstatning inneholder såpen en naturlig, sukkerbasert rens. I tillegg er den ikke tilsatt parfyme og inneholder flere pleiende ingredienser.

Såpen har en mild frisk duft, fjerner smuss enkelt, men skummer ikke så mye. Kjemiprofessoren sier at skum ikke er nødvendig for at såpen skal være god.

- Såpen trenger ikke å skumme for at du skal bli ren. Det viktigste er at den inneholder stoffer som fjerner fett. Se for deg hvis vaskemiddelet til klær hadde skummet like mye som de fleste dusjsåper. Da hadde hele vaskerommet blitt overfylt med skum! sier Hansen.

Mildhet

Testens mildeste såpe som ikke inneholder noen hudirriterende stoffer.

pH-balanse

Optimal pH-verdi på 4,9.

Rengjørende virkning

Såpen fjerner smuss godt, men ikke like effektivt som flere av de andre i testen. Likevel gir den følelse av renhet og etterlater huden fuktig.

Ingredienser

Er tilsatt pleiende ingredienser som ringblomst og aloe vera. Har ingen unødvendige stoffer.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 125

Konklusjon

Denne såpen er mest optimal å bruke på barnehud.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning