Ergobag KoalaBEAR 20L

En enklere modell av Ergobag rasBEARy.

Publisert Oppdatert

Denne er lik Ergobag rasBEARy på det meste, men er litt annerledes: Mens rasBEARy har vanntett bunn, er ikke denne garantert vannavstøtende.

I tillegg er det ikke mulig å feste på en "safety pack" du kan kjøpe i tillegg som består av reflekser som kan glides på. Sett bort ifra det er de identiske.

Siden det ikke er mulighet for å glide på ekstra reflekser her, synes testpanelet det er litt for lite reflekser i forhold til det optimale. 

Justeringsmuligheter

Sekken har alle de nødvendige justeringsmulighetene for at sekken skal sitte optimalt.

Praktiske løsninger

Pluss for en magnetspenne som er enkel å håndtere. Minus for at innstrammingen innvendig i sekken må knytes manuelt, som kan være vanskelig for et barn på 6-7 år.

Bærekomfort

Pluss for at det går an å justere skulderreimene opp og ned. Minus for at platen kan komme langt opp i nakken om en justerer skulderstroppene ned.

Utstyr og reflekser

Her følger det ikke med noe ekstra. Regntrekk og reflekser må kjøpes i tillegg. Likevel er sekken utstyrt med noen reflekser som sitter fast.

Spesifikasjoner

Produsent Ergobag
Pris 999
Utsalgssted skolesekker.no, Eldorado bokhandl i Oslo og hos Read Entertainment AS

Konklusjon

God sekk, men noe dyr i forhold til hva du får.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning