Body Wash Spicy Sensation

Testens taper.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Lukter friskt.

- For høy pH-verdi.

- Inneholder SLS.

- Inneholder mange andre hudirriterende stoffer.

- Parfyme står høyt i innholdsfortegnelsen.

Denne såpen har testens høyeste pH-verdi på 6,5, noe som er testens høyeste, og som tilsier at den ikke bør brukes på barn. Likevel var det denne vi fikk anbefalt i butikken da vi spurte etter dusjsåpe til barn.

- Huff, her var det mye rart, sier Rakeie mens hun studerer innholdsfortegnelsen.

- Den inneholder en rekke hudirriterende stoffer. Mye av innholdet her er det samme som i de andre såpene, bare at det er tilsatt ekstra mye unødvendig her. Denne er den eneste såpen som inneholder Sodium Lauryl Sulfate (SLS) som er veldig hudirriterende.

- I tillegg inneholder den Methylisothiazolinone som Mattilsynet nettopp har uttrykt bekymring for på grunn av mange allergiske reaksjoner. Denne ville jeg ikke ha brukt på barna mine, sier hun.

På flasken står det ”Keep away from children”, noe de butikkansatte på Cubus tydeligvis ikke hadde fått med seg da de anbefalte denne.

Såpen er grei å bruke, men har en tynnere konsistens enn de andre såpene. Den lukter som godteri, men huden virker tørr etter bruk.

Mildhet

Såpen inneholder en rekke stoffer som kan irritere øyne og hud. Blant annet er det høyt innhold av parfyme og SLS - et mer hudirriterende stoff enn SLES.

pH-balanse

Testens høyest pH-verdi på 6,5, noe som ikke anbefales, verken til barn eller voksne.

Rengjørende virkning

Ok å bruke, men såpen er veldig tynn og renner lett ut av hendene. Huden føles noe tørr etter bruk.

Ingredienser

Ekspertene finner ingen pleiende ingredienser her, derimot en rekke stoffer som kan irritere huden og virke allergifremkallende.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 79

Konklusjon

Ikke til å anbefale, verken for store eller små.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning