Støtt Redd Barna

Bli med på kino og se Julekongen med oss!

Se filmen Julekongen sammen med oss, og støtt Redd Barnas arbeid samtidig!

JULEKONGEN FOR REDD BARNA: Bli med oss på kino! 16. november arrangerer vi visning av filmen Julekongen til inntekt for Redd Barna.
JULEKONGEN FOR REDD BARNA: Bli med oss på kino! 16. november arrangerer vi visning av filmen Julekongen til inntekt for Redd Barna.
Publisert Oppdatert

Vil dere bli med oss på kino?

Foreldre & Barn og Foreldre.no inviterer alle våre lesere til å bli med på spesialvisning av filmen Julekongen - Full rustning på Saga kino 16. november kl 18.00.

Filmvisningen er et samarbeid mellom Foreldre-redaksjonen og Redd Barna. Vi i redaksjonen vil selvsagt være tilstede, det samme vil representanter fra Redd Barna.

Vi tar med oss barna våre og gleder oss stort til å se filmen - og til å møte dere!

Dere kjøper billetter på vanlig måte her.

Alle billettinntektene fra forestillingen går uavkortet til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn som fryser i vinter.

Tilbake til Ridderdalen

Julekongen - Full rustning er den spennende fortsettelsen av den populære julekalenderen Julekongen, som ble sendt på NRK Super i 2012.

Julen for tre år siden fant søsknene Kevin og Mira en hemmelig inngang til Ridderdalen, et sted fylt av spennende eventyr, onde trollmenn og prinsesser. Etter at hulen som ledet inn til dalen raste sammen, har det vært stille.

Men så blir en forfrossen jente funnet i skogen, og til Kevin og Miras overraskelse viser det seg at det er prinsesse Eiril fra Ridderdalen!

Den onde trollmannen Snerk har tatt makten i dalen og avlyst julen. Nå blir det opp til Kevin og Mira å finne en ny inngang til Ridderdalen, og redde julen både for Ridderdalen og prinsesse Eiril, og sin egen familie.

Filmen har aldersgrense seks år.

Men vær raske med å bestille billetter - det kan fort bli utsolgt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning