Babyjogger City Select Duo

Finfin vogn med mange finesser.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kan lett gjøres om til enkeltvogn

+ Store seter

+ Vendbar i alle retninger, separate kalesjer

+ Stor bagasjebrett under setene

+ Kikkehull i kalesjen

+ Lett å slå sammen

+ Full liggestilling

- Kort håndtak for lange voksne

- Lite demping

- Kan bli tung å styre

Samlet brukstid i testpanelet: 8 år.

Anvendelig vogn som er svært godt likt. Gode skussmål for manøvrering, trilling og framkommelighet. 

- Kan brukes som både søskenvogn og singelvogn der man kan mikse og velge med kombinasjonen mot/fra den som triller, bag/sete/bilsete, påpeker Lill Anette Wold, som har hatt vogna i over to år.

Vogna betegnes sm smal av alle brukerne. Setene kan vendes, som betyr at barna kan sitte mot hverandre, fra hverandre eller samme vei. Den kan brukes som singelvogn, om ønskelig. 

Lett å tilpasse

Søskensetet kan tas av, og vogna kan lett tilpasses et bilsete.  Den kan brukes med to bager, to sportsdeler eller begge deler.

- Den er smal og kommer seg fram mellom smale reoler og klesstativ på butikker, den er liten sammenlagt, lett å løfte, gode variasjonsmuligheter på sittesammensetningen. Gode kalesjer som kan dras langt ned og skygger godt for sola. Enkel å håndtere, kan endre liggestilling og bremsen av/på med en hånd. Kan også brukes som enkelvogn. Full liggestilling. 5 punkt-seler som kan justeres, sier Stine Marie Gulla som har hatt vogna i litt under 2 år.

Lite demping

Av negative innvendinger nevnes at det er lite demping/ingen fjæring. Noen synes vogna blir i lengste laget, slik at det bakerste barnet ikke synes når begge barna sitter bakovervendt. 

Vogna kan bli tung med det tyngste barnet fremst, og oppleves ustø på landevei/gress. Det kan blir lite plass for beina til en av ungene i noen av kombinasjonene, og litt vrient å gå opp/ned av kanter når begge ungene sitter på. Litt små sittedeler.

Spesifikasjoner

Produsent Babyjogger
Pris 8300
Konstruksjon Vogn med tillegg for søskenbag, 2 store hjul bak, små, sivngbare hjul foran.
Vekt 15,5 kg
Maksvekt per sete 20 kg
Anbefalt alder 0-5 år

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning