Test av pulk

Norpulken Telemark barnepulk

En pulk med nytt design og flere nye løsninger.Mye for pengene.

MYE FOR PENGENE: Norpulken Telemark barnepulk er en pulk med nytt design og flere nye løsninger. Her får du mye for pengene.
MYE FOR PENGENE: Norpulken Telemark barnepulk er en pulk med nytt design og flere nye løsninger. Her får du mye for pengene. Foto: Foto: John Arne Tungen
Sist oppdatert
SPREKKER: De såkalte vinduene ikke tåler kulde. De blir sprø som flatbrød og sprekker i stykker. Produsenten lover at dette skal rettes opp og dette selvfølgelig er en feil en kan reklamere på om en skulle oppleve dette.
SPREKKER: De såkalte vinduene ikke tåler kulde. De blir sprø som flatbrød og sprekker i stykker. Produsenten lover at dette skal rettes opp og dette selvfølgelig er en feil en kan reklamere på om en skulle oppleve dette. Foto: Foto: John Arne Tungen

Produsent: Telemark Lys AS , telefon 35 06 79 00.

Pris: 4100 kroner.

Vekt: 10 kilo.

Ytre mål pulk: Lengde 126 x bredde 49 x høyde 22 centimeter (med skjermen demontert).

Vannsøyle overtrekk: 600 millimeter.

Annet: Leveres med drag, sele, rygg og skjerm. Stormtrekk kjøpes separat til 499 kroner. Transport-/oppbevaringstrekk 399 kroner.

Kommentar

Dette er den minste barnepulken fra Norpulken. Pulken har fått et bra løft med tanke på design i forhold til den forrige modellen. Draget er også nytt og oppleves stivere enn det gamle og er noe lettere.

Montering

Setet og festene til skjermen er ikke festet fra fabrikk. Selv om det kun er ti skruer som skal festes er det litt småplunder og dette bør gjøres under forhold med godt lys og selvfølgelig ikke på parkeringsplassen før første skitur med den lille.

Har du mulighet så gjør dette inne er dette bedre, eller prøv å få pulken montert i butikk. Du trenger som et minimum skrutrekker (stjerne) og skiftnøkkel (eller en liten tang) til montering. Vi brukte også koppnøkkelsett.

På vår testmodell var de ferdige hull hullene i skroget generelt litt trange slik at vi måtte bruke hammer for å få gjennom skruene.

Denne saken ble første gang publisert 20/01 2010, og sist oppdatert 25/06 2017.

Les også