Vinnere

Vi har trukket vinnere av Phineas & Ferb-konkurransen!

Er DU den heldige vinneren av en stemme i Phineas og Ferb på Disney Channel?

Publisert Oppdatert

Kanskje du har drømt om å høre stemmen din i en film siden du var liten? Eller kanskje du har en stemme som får smør til å smelte og bestemor til å kaste rullatoren i været av glede?

Juryen har sittet dag og natt siden konkurransen gikk av stabelen. De har til slutt klart å kåre 2 vinnere. Vi gratulerer:

adrianna
Jeg har alltid hatt lyst til å ha en stemme i en tegneserie. Ikke bare høres det gøy ut, men lærerikt også. Det hadde virkelig vært morsomt å få prøve, og nå har jeg jo faktisk muligheten. Stemmen setter liv i figuren, og det hadde vært så ekstremt gøy å ihvertfall få prøve. Nå som jeg faktisk har en miniliten minimal mulighet, så griper jeg den ved enhver sjanse. Dessuten har jeg alltid likt å gjøre om og fikse på stemmen min, og flere sier at jeg er veldig flink til det. Det hadde vært gøy å få prøve!

martin0501
HEI!! jeg vil vinne fordi jeg har sett alle phineas og ferb episodene og jeg har til og med bamse av begge to jeg ser på det ver dag jeg elsker phineas og ferb jeg har sengetrekk og gadiner og pute og tapet er ikke de kult jeg har så lyst til at min stemme kan komme på tv og disney channal jeg ser på det ver dag det er så morsomt derfor deltar jeg i denne fantastiske konkuranssen jeg bare elsker phineas og ferb håper jeg vinner og jeg elsker denne nettsiden det er fantastiske konkuransser her de er så bra at det er ikke til å tru så håper jeg vinner!

PS: Husk å sjekke inboksen din da vi vil kontake deg for mere info.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning