Vinnere

Vi har trukket vinnere!

Var ditt forslag på hva du ville gitt Donald i julegave et vinnerforslag? Donald fikk mange gaveønsker. Her er de 4 han trenger aller mest!

Publisert Oppdatert

Vi gratulerer vinnerne for gode, kreative forslag. Husk at du som vinner må sjekke innboksen din hvor du vil motta en melding fra oss i redaksjonen.

Første premie får TV og film:
mari_gull - Jeg ville gitt Donald en bukse, i buksen ligger en billett hjem til meg, han skal få være hos meg heeele julen. Bestemor kommer også på besøk og jeg tror ikke hun takler å ha en bukseløs type liggende på sofaen. Vi skal nemlig kose oss med tegneserier og snop - dessuten tror jeg at jeg får Wii til jul, kanskje han kan lære meg noen triks!! Gleder meg, håper drømmen min går i oppfyllelse, jeg elsker Donald!

Disse får film:
masku - Det er mye. Men en drømmedag med masse positivt for han hadde nok vært d beste. Det er alltid Donald som er den uheldig, så en dag hvor alt dette blir snudd rundt. Men en dag hvor han kunne fått herset rundt med onkel skrue, en dag bolivar kunne få bli med inn på et luksushotell, en dag ole, dole doffen er greie med vilje og som får Donald til å si han er glad i dem, en dag han er heldig og får drømmedama Dolly mens Anton er uheldig. Rett og slett en gledesdag for å gjøre opp for all ulykken. Det fortjener denne karen.

redhead74 - Jeg ville gitt Donald en evigvarende "lykkepille". Det skulle være Petter Smart som hadde laget den. Han kunne jo brukt en fjær fra fetter Anton som han laget essensen av, så skulle han laget en pille av dette. Han hadde ikke blitt like heldig som sin fetter, men han hadde vært heldig.

Sukara - En stressball... slik at han kan stesse ned litt og ikke bli så sint.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen