Konkurranse

Vi har trukket ut noen heldig-griser som får Donald Pocket i posten!

Vi spurte dere om hva dere har lært av Donald...

Publisert Oppdatert

For to uker siden spurte vi dere på Donald.no hva dere har lært av Donald. Vi fikk inn kjempemange fine svar! Her har vi trukket ut noen heldige som får en Donald Pocket i posten. Vi kan glede dere andre med at mange av svarene vi fikk er tatt med i Donald Duck & Co nr. 33 som kommer i august.
Jeg har lært meg noe av det viktigste i livet!: Humor og og kunne lese!

jotanat
Jeg har lært å ikke være slem mot andre og oppføre meg ordentlig. Jeg har blitt bedre til å lese, og fått nye nettvenner her på Donald.no. Jeg ønsker at mine barn også skal kunne oppleve Donald Duck & co. Lenge leve Donald Duck & co!

emma1505
Jeg lærte først og fremst og lese av Donald, men siden har jeg lært meg å lage noe mat.. og jeg har lært UTROLIG mange rampestreker! ^^ Jeg har også lært kule fakta som sto i faktasidene som dere noen ganger har med! Jeg har ogaå lært meg at deres donaldleker skal man være FRYKTELIG forsiktig med.. og at mange av dem er ubrukelig, derfor gleder jeg meg oftest til donaldbladet! :)

Magica_fan1
Jeg har lært å lese av Donald. (Jeg har en hel hylle med Donald pocket!) Jeg har lært mange nye ord, og ting du IKKE må gjøre. Og masse annet nyttig!!!

pusi96
Jeg har lært masse. Igjennom Miks & Tips har jeg lært en masse triks som jeg har prøvd på familien og fått en god latter av. Jeg har også lært at man kan få mange gode venner ved å sjekke nettsiden til et blad. Jeg har lært masse fin fakta gjennom faktasidene som av og til er med. Jeg har lært mange fine uttrykk og til slutt å har jeg lært masse om hva du burde holde deg unna på fredag den 13.

Til alle som er trukket ut: Husk å sende oss deres adresse, slik at vi kan få sendt dere premien deres. Send oss deres adresse til vår innboks her på Donald.no.

Vi kvakkulerer dere med en Donald Pocket i posten!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning