7 på gaten

Vi har spurt Andebyborgerene: Hva skal du stemme?

Publisert Oppdatert

På mandag den 9. september går hele folket til valgurnene. Vi har tatt en tur ut i gatene i Andeby og spurt tilfeldige på gaten : Hva skal du til å stemme på mandag?

Hr. Donald Duck
Yrke: Margarinfabrikkarbeider og myntpusser
 - Hva, er det valg på mandag? Jeg jobber dag og natt på margarinfabrikken.  Og innimellom det pusser jeg myntene til Skrue McDuck. Han mener nemlig at jeg skylder ham femti fantasillioner fordi jeg ved et uhell sprengte dynamittfabrikken hans. Jeg kunne vel ikke vite at det var så eksplosivt.

Frk. Dolly Duck
Yrke: Peppermø, leder i kvinneforeningen
 - Jeg skal stemme på det partiet som jobber for lange pikniker ved elvebredden, deilige blomster, og vakre hatter med fjær og perler. Vi i Kvinneforeningen er veldig opptatt av at alle kvinner har rett til konfekt og blomster på allehjerters dag. Vi kjemper også for at menn som inviterer kvinner på fin restaurant skal ha på seg noe annet enn matrosdress!

Hr. Skrue McDuck
Yrke: Gjerrigknark og fantasillionær
 - Jeg stemmer som jeg alltid har stemt på de som vil at de rike skal bli enda rikere, som mener at penger er makt og arbeid er livet! Slutt å forstyr meg, jeg må til bingen og telle pengene mine!

Mer på neste side! 

Langbein
Yrke: Privatdetektiv og madrasstester
- He-he-he, nei hva skal jeg stemme. He-he, det finner jeg nok ut på mandag! He-he. Hvor mange kan man egentlig stemme på? Jeg tror jeg stemmer på alle, jeg!

Hr. Anton Antonsen
Yrke: Heldiggris
 - Det er enkelt! Jeg lukker øynene. Velger et parti i blinde. Og det partiet kommer til å vinne! Lekende lett.

PS! I løpet av de få ordene vi vekslet med denne Andebyborgeren så vant han en fruktkurv fordi han var Andebyborger nr. 1000 som gikk igjennom gågaten den dagen, han vant en kalkun fordi han var and nr. 10 med hatt og han vant 500 kroner fordi det dalte et lodd ned i hånden hans. Vi gremmes over alt dette hellet!

Mer på neste side!


Guffen
Yrke: Gårdsgutt
 - Hysj! Vær så snill å ikke si at du har sett meg! Jeg har stukket av fra gården. Alt høyet skal tas inn nå, og jeg er rett og slett så trøtt. Hvis du lover ikke å si noe til bestemor kan du få litt kake? Rykende fersk eplekake fra Bestemors vinduska…eh fra bakeriet på hjørnet.

Bestemor Duck
Yrke: Bonde
Før vi rakk å stille Fr. Duck et spørsmål ble vi møtt med en meget streng pekefinger. 

Fr. Duck:  - Har du sett gårdsgutten min?
Journalist:  - Ehh….
Fr. Duck:  - Jeg synes det lukter kake her?
Journalist:  - Ehh….kremt
Fr. Duck:  - Hva har du i munnviken? Er det eplekake?
Journalist:  - Eh …Takk for intervjuet. Jeg må dessverre haste videre. Godt valg!


Vi ønsker alle et godt valg!   

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen