Oppdrag hakkespett

UFOrklarlig!

Få ting fenger vår fantasi som UFO-er og romvesener. Vi gir deg syv uforklarlige UFO-hendelser!

Publisert Oppdatert

Mystiske lys på nattehimmelen, mystiske forsvinninger og militære bortforklaringer. Uklare filmklipp og fotografier av flygende objekter. Les om syv uforklarlige hendelser verden rundt.

Romeren Julius Obsequens var kanskje den første personen som så en UFO, eller i det minste skrev om det. Han påsto å ha sett skip på himmelen over Italia for over 2000 år siden ...

Det amerikanske luftforsvaret forsket på UFO-er fra 1952 til 1969. Hensikten var å analysere innsamlede rapporter, og å fastslå om UFO-er var en trussel mot den nasjonale sikkerheten.

Den eksentriske UFO-eksperten George Adamski, som døde i 1965, bedyret at det fins byer, skoger og snødekte fjell på månens bortre side. Denne siden er aldri synlig fra jordkloden.

Frank Drake, som er astrofysiker og astronom, har regnet ut at det fins hele 10 000 planeter med intelligent liv bare i Melkeveien. Men mange trekker konklusjonen hans i tvil.

I 1948 skal en svensk mann ha truffet på en UFO, og dens besetning, i skogen utenfor Ängelholm i Skåne. Nå står det et UFOformet monument i betong der møtet fant sted.

En mann fikk seg litt av en overraskelse da han fremkalte bildene han hadde tatt ved Århus havn – det var en UFO på ett av dem! Dette danske UFO-mysteriet fra 1971 er fortsatt uløst.

Flere personer tror at en UFO landet i Bømlo kommune i Hordaland i 1975. Og avtrykket etter skipet, med en diameter på 63 meter, er synlig i bakken den dag i dag.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning