ukens blad

Tralla-la! Tralla-la! Det er påske!

Dobbelt påskenummer! Dobbel moro!

Publisert Oppdatert

Denne uken kan du godte deg med et hundresiders godtepose av et påskenummer. Blandt annet kan du lese Carl Barks' fantastiske historie om lykkelandet Tralla-la!

"Tralla-la" er en av perlene i Barks' serieproducksjon og er tett, spennende og rørende på samme tid. Historien byr på detaljert og vakker geografi og arkitektur med røtter fra tidskriftet National Geographic så klart, Barks' favorittmagasin. Carl Barks er kjent for sine eksotiske beretninger om onkel Skrue og gjengen som drar ut på oppdagelsesreise mot det ukjente, da gjerne isolerte sivillisasjoner, slik som Tralla-la! Grunnen til reisen denne gangen er at til og med Skrue har vist seg å få nok av pengene sine og byens mas og fjas (vel, ihvertfall for en stund.) For å unnslippe det hele oppsøker han den mystiske dalen Tralla-la, der folket lever lykkelig uten å vite hva penger er for noe.

Vi vet godt hvordan Skrue har rotet til diverse andre ursamfunn før, hvordan ender det denne gangen tro?

src="http://i1135.photobucket.com/albums/m633/Donaldsamler/Skjermbilde2014-04-11kl001943_zps282c81f2.png" alt="" width="636" height="456">

Dessuten får du også et actionfylt romeventyr med Ole, Dole og Doffen, en ANDerledes Mikke-historie, et magisk eventyr med Dolly som … Fe? Jo, og ikke minst en Disney-klassiker av Paul Murry og siste del av den spennende fortsettelseshistorien av Marco Rota! Og det stopper ikke der!

Ha en spinnvill påsken med en ekstra stor dose Donald!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen