Disneyland® Paris

Tina som Donald-journalist i Disneyland® Paris!

Tina vant drømmeturen til Disneyland® Paris som Donald-redaksjonens utsendte Donald-journalist. Les reportasjen!

Publisert Oppdatert

Jeg dro hjemmefra med hodet fylt av spenning. Da vi var fremme, må jeg innrømme at jeg hadde tusen sommerfugler i magen. Det var nesten så jeg måtte holde meg fast for ikke å hoppe av glede! Tenk at jeg var den eneste vinneren fra Norge!

Først ble vi møtt av en representant for parken som ga oss alt det vi trengte, informasjon og en pose fylt av Disney-ting til meg. Den kvelden spiste vi god mat og ble kjent med området ved å sykle rundt i en tråbil. Så kom dagen jeg hadde ventet på i flere uker. Dagen hvor vi gikk gjennom portene og inn til Disneyland.

Vi ble møtt av myldrende mennesker med smil om munnen. Det var som å være i et eventyrland hvor alle er glade og har det gøy. Det første vi gjorde var å gå til berg-og dal-banen ”Space Mountain: Mission 2”. Køen var kjempelang! Vi kunne jo ikke stå i sånne køer for å rekke alt vi skulle gjøre, men det gjorde ikke noe. Vi hadde jo V.I.P.-kort! Vi gikk nesten rett gjennom! Jeg fikk lyst til å geipe til de som sto i den vanlige køen mens de så på oss med olme blikk. Det steg en følelse av seier inni hodet mitt som jeg elsket. Vi gikk videre fra attraksjon til attraksjon, og det skumleste jeg noen gang har vært med på var ”The Twiligt Zone: The Tower Of Terror”. Det var et gammelt, nedlagt hotell.

title="The Twiligt Zone: The Tower Of Terror (Tina Haugen)" src="upload/modules/articles/articles/image/large/326305634408013555214883.png" alt="The Twiligt Zone: The Tower Of Terror (Tina Haugen)" /> The Twiligt Zone: The Tower Of Terror (Tina Haugen)

Historien om hotellet var at det var noe galt med heisen og mennesker forsvant. Vi skulle ta den heisen. Så satte vi oss i heisen og pikkoloen sa ”Farvellll…..” Døren lukket seg, og alt ble mørkt. Så falt heisen ned mange etasjer i full fart. Det føltes som sommerfuglene ville trenge seg ut av kroppen min og fly ut. Det varte bare et par minutter, men det føltes som en evighet. Da jeg kom ut, ville jeg bare ta den om igjen selv om det var utrolig skummelt.

Mens vi gikk rundt i parken, fikk vi øye på Snøhvits giftige epler. Jeg måtte bare smake på et av dem. Det smakte godt, og jeg er i live ennå! Senere på dagen skulle jeg få intervjue noen av dem som hadde ansvaret for show, kostymer, talenter, parader og festivaler. Jeg og mamma fikk se på noen av kostyme- og kjoletegningene. Vi fikk også ta på kjolestoffet til Rapunzel. Han som hadde ansvaret for talenter, sa at jeg lignet litt på Mulan.

title=" (Tina Haugen)" src="upload/modules/articles/articles/image/large/652964634408014920997282.png" alt=" (Tina Haugen)" /> (Tina Haugen)

Om kvelden ble vi invitert til middag sammen med pressefolk fra hele Europa. Vi spiste på restauranten ”Hakuna Matata”. Etter det dro vi til Tornerose-slottet for å se på åpningen av ”Magical Moments Festival”. Der var alle Disney-prinsessene med sine kavalerer. Det var også andre figurer, som Alice fra Eventyrland, Den Gode fe, Mikke Mus og mange andre. Mitt magiske øyeblikk var da fyrverkeriene kom. Jeg hadde aldri sett så mye fyrverkeri på ett sted, det var sikkert tusen på en gang. Jeg kan forestille meg hvordan jeg måpte med glødende øyne mot fyrverkeriene. Det øyeblikket er noe som jeg kommer til å huske for evig. Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å få oppleve det.
Tusen takk! Hilsen Tina

src="upload/modules/articles/articles/image/large/40278634408014740348965.png" alt="" />

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning