forum

Sporløst forsvunnet!

Hva har skjedd i forumkrimrollespillet? Les oppsumeringen her!

Publisert Oppdatert

Redaksjonen er sikker. Det er noe rart som foregår i Andeby. Den tjukke høsttåka legger et mystisk teppe over byen som like lett kan skjule mystiske handlinger. Det ellers så travle og lyse gatebildet har nå forandret seg til en mørk uhygge.

Redaksjonen rusler gatelangs og får en følelse at en person mangler i bybildet og skjønner med en gang hvem - men ikke hvorfor? Hvordan kan det ha seg at chrisneitoffer plutselig har forsvunnet. Han var jo alltid så aktiv i byens gater. Redaksjonen stopper utenfor huset. Postkassen hans hoper seg opp, og lysene står på i huset. Døren er åpen men det er ingen hjemme. Ikke noe tegn til slåsskamp, det virker som at han har hatt hastverk eller at noe mystisk har skjedd?

Dette har skjedd i forumet:
Det viser seg at chrisneitoffer har blitt bortført og er sperret inne i Pengebingen av Gulbrand Gråstein. Magica var som vanlig ute etter lykkemynten til Skrue og ba derfor Gulbrand om å bli med til pengebingen. Men hva i alle dager er det Gulbrand vil med chrisneitoffer ? I Andeby sentrum er det kaos, mello har blitt påkjørt og Tor_Duck har blitt stukket ned. Samtidig på Daudelibakken forsøker Beatles å sprenge seg inn i pengebingen, og til slutt klarer han å sprenge opp døren. Dondal og Kalla_Anaka kommer etter men de stopper rakst opp av det som venter. Hva har skjedd her? chrisneitoffer virker helt gal, han springer rundt i pengebingen og skriker rare ting! angus_mc.duck som kommer tett etter inn i pengebingen besvimer av synet!

Hvorfor oppfører den ellers så sindige chrisneitoffer som en galning?
Delta i forumrollespillet "Sporløst forsvunnet" her!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning