Horoskop

Slik blir oktober for deg!

Are T. Ullebukk har ikke blitt sløv selv om bakken er dekket av løv.

Publisert Oppdatert

Høsten er over oss, og det er jammen meg oktober også. Tør du ta fatt på denne måneden uten å ha sjekket hva den vil bringe deg? Trodde ikke det nei ...

Her er månedens horoskop!

Skorpen 23. okt – 21. nov:
Denne måenden kan du endelig begynne å more deg med "isskorper" å skrape av bilen om morgenen, og skli av sted på glatte gangveier slik at du garantert ender opp med skorper på knærne!
Mitt råd: En skorpsindig and som deg, passer på å ha plaster i lomma!

Spyttern 23. nov – 21. des:
Nå kan vi trygt si at sommeren er over, og det er slutt på heteslag og tørre munner. Det vil si at du endelig kan spytte så masse du vil, og det kommer du også til å gjøre. Du vil ikke la en eneste sjanse til å spytte gå fra deg, og du vil rett og slett være en plage for omgivelsene dine til tider.
Mitt råd: Spytt godt under morgenens tannpuss, så klarer du kanskje holde igjen til første friminutt.


Steinsmokken 22. des – 20. jan:
Dette blir ikke helt din måned. Du kommer til å fryse på nebbet, og føle at beina er tunge som steiner til tider. Du vil være ekstra oppmerksom på barnevogner denne måneden, og det fordi du er så innmari misunnelig på de små som blir trillet rundt i en varm boble mens det har dyna helt opp til nesetippen.
Mitt råd: Du kan alltids hyle litt. Kanskje noen kommer og gir deg varm melk og stryker deg på hodet i det minste.


Andmannen 20. jan – 18. feb:
Dette blir en skikkelig ANDstendig måned for deg! Du vil få ANDstand fra uventet hold og muligheten til å gjøre hverdagen din litt ANDerledes og bedre. Om september ikke var så morsom, blir det virkelig ANDre boller i oktober!
Mitt råd: ANDta at alt ordner seg for deg denne måneden!

Slappfisken 19. feb - 20. mars:
O herlige oktober! Det lukter høstferie, og masse soving, snorking, slumring, sløving og slappfisking på deg. Du spås å gå i pysj og tøfler store deler av denne måneden, i hvert fall hvis du ikke også er dekket av et teppe eller en dyne.
Mitt råd: Om du ikke skal snorke bort hele måneden, hva med et pysjamas-party?

Vrææælern 21. mars - 20. april:
Hørsten er her og vinden uler rett som det er. Du vil nok komme til å kjenne deg inspirert og få trang til å vræle litt ekstra. Uvær og uvræl henger sammen for deg, og du vil være en del ute og skrike og bælje, mens regn og løv pisker deg i ansiket.
Mitt råd: Pass deg for sår hals. Heller føre var enn etter snar med kamferdropsene ....Fyren 20. april – 20. mai:
Du var i fyr og flamme forrige måned, men nå har visst ilden sloknet, og du vil i grunn bli sett på som en helt vanlig fyr denne måneden. Noe av grunnen til dette er at du kommer til å møte en fredelig fyr som du ikke ante eksisterte. Han vil vise seg å være din fyrmenning.
Mitt råd: Når du møter denne fyren, må du for all del ikke be ham stikke!

Siamesiske tvillingene 21. mai – 21. juni:
Denne måneden blir det dobbelt opp av det meste for deg. Du kommer til å sove dobbelt så mye som du pleier, du vil får dobbelt så mye lekser, og kjøper du noe på en butikk kan du være sikker på at det er et ta-to-betal-for-en-tilbud!
Mitt råd: Pass deg for mennesker med dobbelthaker og dobbeltmoral. Farlig kombinasjon!

Klypern 22. juni – 22. juli:
Denne måneden bør du ta med en klype salt, for eksempel på fårikålen eller på potetstappa. Det vil skje mye rart denne måneden, og det er ikke sikkert at du vil tro på at alt faktisk har hendt når måneden er omme.
Mitt råd: Om du vil påvirke noe som helst denne måneden, bør du ta enkelte saker i egne hender, eller i klypa om du vil ...

Sløven 23. juli – 23. aug:
Du kommer til å være overraskende våken denne måneden, med unntak av høstferien, da du vil sove bort en hel uke på kalenderen. I dine våkne øyeblikk vil du oppdage at du faktisk har fått noen nye venner og stiftet noen nye bekjentskaper - du har bare vært for sløv til å oppdage det før nå!
Mitt råd: Når du likevel er våken, hvorfor ikke oppsøke en sløvetemmer så du kanskje holder øynene opp enda litt lenger?

Jomfluen 24. aug - 22. sept:
Denne måneden kommer du til å ha vanskeligheter med å styre nyskjerrigheten din. Du føler alle rundt deg er fulle av hemmeligheter og du vil flakse rundt fra sted til sted for å få med deg hva det summes om, og være flue på veggen så ofte du kan.
Mitt råd: Kle deg i kamuflasje, slik at du lettere kan gjemme deg i kriker og kroker.

Vekken 23. sept – 22. okt:
Sommeren er vekk, men du er like kjekk! Høstferien står for døra, og du har planer om å reise langt vekk fra skolebøker og lærergjøker. Du kommer til å møte noen spennende folk på din vei, men bli ikke skuffet om ikke aller er like "vekk" som deg.
Mitt råd: Ikke vekk bjørnen som sover!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning