Horoskop

Slik blir November for deg!

Andebys mest treffsikre spåand, Are T.Ullebukk gir deg svarene!

Publisert Oppdatert

Skorpen 23. okt – 21. nov:
Du er mest opptatt av vennene dine og deres skrubbsår. Dere trenger ikke å gjøre noe spesielt sammen for å ha det gøy og få skrubbsår. Det holder fint å bare prate.
Mitt råd: Ikke bekymre deg over dine venners skorper, du har fortsatt flest.

Spyttern 23. nov – 21. des:
En som står deg nær, har problemer med å spytte i det siste. Du prøver å få vedkommende til å lære dine spyttetriks. Det ser ut til å fungere og snart kommer dere til å spytte i lange baner sammen.
Mitt råd:
Tygg mye tyggis, slik at du får mer spytt i munnen.

Steinsmokken 22. des – 20. jan:
Noe du har planlagt å gjøre, viser seg å bli mye vanskeligere å gjennomføre enn du først hadde trodd. Fortvil ikke over kløe i munnhulen, smokken er til god trøst. Sutt deg ikke til fortvilelse både munnkløe og det du har planlagt kommer til å gå bra!
Mitt råd:
Smykk deg med en godterismokk!

Andmannen 20. jan – 18. feb:
Du bør satse på kreative sysler om dagen. Du liker nedbør og generell fuktighet men aller helst liker du å lære nye ting. Prøv deg fram.
Mitt råd: Sett bort gummistøvlene og tre på deg et par tøysko. Da kan du kjenne på fuktigheten langt opp etter anklene.

Slappfisken 19. feb - 20. mars:
Det har vel blitt litt mye lek og moro i det siste, selv for en slappfisk som deg. Akkurat nå trenger du å roe ned finnene og gjennopprette den rolige pustebevegelsen i gjellene.
Mitt råd:
Slapp av!

Vrææælern 21. mars - 20. april:
Noe du har hatt mye glede av begynner å nærme seg slutten. Du vræler høyt fordi det er vemodig og litt skummelt, men samtidig er du glad for å legge det bak deg og kunne begynne å rope ut på nytt.

Fyren 20. april – 20. mai:
Dette er en god periode for fysisk aktivitet. Finn en fyr du kan klatre på eller en fyrlykt å løpe rundt. Det spiller ikke så stor rolle hva du velger, bare du rører på deg.
Mitt råd: Fyr løs!

Siamesiske tvillingene 21. mai – 21. juni:
Det kan oppstå litt bruduljer i venneflokken. Av og til må man bare fortelle hva men egentlig tenker på og føler for å få det bedre. Gjenta det to ganger så er du sikker på at det sitter.
Mitt råd: Kjøp en dobbel limonade.

Klypern 22. juni – 22. juli:
Det er mange som vil klype deg i armen og ha deg med på ting for tiden, og det føles bra. Du trives med å være etterspurt blant venner og familie, og du nyter all klypingen.
Mitt råd: Prøv noe nytt, klyp deg i leggen!

Sløven 23. juli – 23. aug:
Noe utenom det vanlige sløver oppmerksomheten din. Denne måneden byr på flere spennede dager der du får anledning til å sløve i uante situasjoner.
Mitt råd: zzzzz zzzz

Jomfluen 24. aug - 22. sept:
Du er inne i en flyveperiode der det ikke lønner seg å legge planer, verken lang fram i tid eller for morgendagen. Bzzuuuumma bzzuuumarum blir ikke ting som du hadde tenk uansett hvor nøye du planlegger dem.
Mitt råd: Fly i vilden sky!

Vekken 23. sept – 22. okt:
Du føler deg ekstra usikker om dagen og vil bare vekk. Du har en tendens til å løpe etter andre i stedet for å løpe der du har lyst. Det kommer til å endre seg når du får bedre selvtillit og nye joggesko.
Mitt råd: Sett på vekkerklokken.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning