horoskop

Slik blir mars for deg!

Are T. Ullebukk sier ikke MØØØ selv om det er snø!

Publisert Oppdatert

Fikk du ikke nok av vinterferien? Frykt ikke, i mars kommer en ny og gul ferie. Ahhh, påskeferie! En eggete høytid med påskenøtter, påskegg og påskeblader. Men Hva bringer denne vårlige måneden med seg til nettopp deg?

Her er månedens horoskop!

Skorpen 23. okt – 21. nov:
Denne måneden vil bringe vår-skorper på knær og hender etter at du gikk ut på glattisen i sommersko. Men vår-skorper er alltid bedre en vinterskorper, fordi de ikke er så brrrr … kalde.
Mitt råd: Ikke vær brydd, bruk brodder!

Spyttern 23. nov – 21. des:
Hvis du skal i fjellet i påsken bør du sjekke spyttereglene for dine skiløyper. Mange frykter klisterføre og med spytt i løypa kan vi få gnissende ising. ?
Mitt råd: Lukk munnen og smør med klister!

Steinsmokken 22. des – 20. jan:
Dette blir din måned! Du kommer endelig til å konkurrere med alle barna som ligger i barnevogn. Fra første dag i påsken vil du bli fraktet rundt som en konge! Dette er selvsagt fordi du har falt i skibakken og brukket begge bena. Men du vil bli bert på gullstol! Eller rullestol, heter det vel.
Mitt råd: Ikke vær krøkete med krykka!


Andmannen 20. jan – 18. feb:
Mars er en måned da andmannen går i dvale. Nedtellingen til vårmåneden april er i gang mens du vil stadig oftere ta fram strikketøyet for å få ferdig badedrakten til sommeren. Mitt råd: Strikk med strikk så blir ikke drakten for striks!

Slappfisken 19. feb - 20. mars:
I år er mars kun et vindpust mellom vinterferie og påskeferie. Dette passer perfekt for Slappfisken. Vinner du endelig veddemålet om å ikke være ute av pysjen på en måned? Vi heier på deg!?
Mitt råd: Det er lov å være tøff i pysjamas!

Vrææælern 21. mars - 20. april:
Påskefjellet frykter Vrææl’ern! I år er det varslet om ekstrem snøskredfare. Så bare et bitte lite vræl vil utløse en avalanche av snø i fjellheimen.
Mitt råd: Skrik deg helt tom før påske slik at du ikke har mer stemme igjen. Ligg unna kamferdropsene ....

Fyren 20. april – 20. mai:
Ja, når det bare å fyre seg opp! Fyr-sesongen er snart over og pipene må renses. Dette blir en hektisk måned for deg, men du er den rette fyren til å fyre i gang.?
Mitt råd: Vent med et bad til april, hvis ikke må du ta 2 bad.

Siamesiske tvillingene 21. mai – 21. juni:
Det meste for deg er dobbelt. Du ser dobbelt, hører dobbel og jammen går du ikke dobbelt også. Måneden bringer dessverre ikke bare glede, da du kun vil få én påskeferie, ikke dobbelt.
Mitt råd: Hvis du får en dobbel rett vil du bli dobbelt så mett.

Klypern 22. juni – 22. juli:
Nå bør du klype deg selv i armen! Denne måneden trenger du ikke å si ”Søren klype” for du kommer til å vinne hovedgevinsten i et gedigent lotteri. Den O store gevinsten er selvsagt klyper i alle farger og fasonger, ja, en klype for en hver anledning. ?
Mitt råd: Ta mine råd med en klype salt.

Sløven 23. juli – 23. aug:
Denne måneden vil det skje store forandringer i livet ditt. Du som tidligere var sløv som en skje vil nå bli skarp som en litt skarpere skje. Dette vil nok ikke vare og du vil sløve tilbake til gamle synder med en gang måneden skifter navn til april.
Mitt råd: Selv om du er sløv må du ikke snakke tøv

Jomfluen 24. aug - 22. sept:
Etter en lang vinter har Jomfluen våknet til liv og er høyt og lavt i disse dager. Ja, folk klapper til og med for deg. Denne virrete entusiasmen ser ut til å vare helt fram til høsten.
Mitt råd: Pass deg for applausen, den flausen kan du få midt i fleisen!

Vekken 23. sept – 22. okt:
Vekken er vekket etter en vekkelse i Langtvekkistan, og nå er vekken våken. Våren kiler vekken på nesen og dette vekker vårlysten hos vekken.
Mitt råd: Ikke hold deg vekke fra vekken hvis du vil vekkes til vår!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning