horoskop

Slik blir juni for deg!

Publisert Oppdatert

Are T. Ullebukk har endelig fått av gipsen på begge armene etter den ulykksalige påsketuren. Han verker etter å gi nettopp DEG ditt horoskop for juni! 


Skorpen 23. okt – 21. nov:

Etter en våt og trist vår med dårlig skorpe på kyllinglår, er sommeren her, med deilig vær og bare tær. Du kommer til å ferdes i skog og mark og park denne sommeren, og får lommene fulle av sand og bark!
 Endelig blir det grill, med dill og mere til.
Du deler stjernetegn med Mikke og Minni!
 

Ditt ordtak for sommeren:Ingen røyk uten grill!

 

Spyttern 23. nov – 21. des:


Noen har planer om å sette griller i hodet på deg denne sommeren, så følg litt ekstra godt med når du kjenner lukten av grillpølse, grillribbe og  - det ville jo være dumt å få kul(egrill) i hodet allerede første dagen av sommerferien.

Du deler stjernetegn Skrue og Magica!

Ditt ordtak for sommeren:
 Brent bart, skyr grillen!

Steinsmokken 22. des – 20. jan:


Med våren blir man ofte yr, selv om regnet lager styr. I juni vil det gå deg godt, men pass deg litt for flott! Det er lov å spise is, selv om det kan bli litt gris. Ta en tur til strand og vann, og svøm en tur, hvis du kan!

Ditt ordtak for sommeren:Vann i håret, én gang i året!


Andmannen 20. jan – 18. feb:


Juni er den beste tiden. Lekser kan man gjøre siden! Nå er det dags for å spise laks! En tur i skogen vil gjøre susen, og holde deg langt unna grusen. Det er lov å ta et bad og stupe fire ganger på rad!

Ditt ordtak for sommeren:
 Det er bedre med et stup fra stupebrettet, enn ett mageplask fra bassengkanten.

Slappfisken 19. feb - 20. mars:

Dette blir sommeren for deg! Du kommer til å ha det som fisken i vannet og og ligge flatt på din panne. Du kan sove fra morgen til kveld og bestemme alt helt selv. Men husk å ta en pause fra sovingen i ny og ne, slik at du får litt tid til å le-he-he!

Du deler stjernetegn med Moby Duck

Ditt ordtak for sommeren:
 Man trenger ikke å være syv for å syvsove!

Vrææælern 21. mars - 20. april:

Endelig kommer været til Vrææælérn, ja hele væremåten til Vrææælérn forandres når været endelig blir værende slik! Mai var den verste mai Vrææælérn noen gang har opplevd og nå værer Vrææælérn at nye værforhold er på vei. Vrææælérn taker værguden for væromslaget og lover å være værglad hele juni!
Du deler stjernetegn med Guffen!

Ditt ordtak for sommeren:
Vær deg selv uansett vær!

Fyren 20. april – 20. mai:

Ja, du er jammen en heldig fyr! Sommern' din blir ganske så yr! Du trenger ikke å vasse i en myr eller prøve å stagge en tyr. Du vil møte mange dyr. Helt uten styr! Og ferien blir ikke så dyr!
Du deler stjernetegn med Petter Smart og Newton!

Ditt ordtak for sommeren:
 Ikke fyr deg opp uten fyrtøy!

Siamesiske tvillingene 21. mai – 21. juni:

Juni fyller du med fest og dobbelt vest! Fra tidlig morgen til sent på natt, ler du deg dobbelt skakk! Og enda bedre skal det bli, i juli får du bedre tid. Da blir dagen enda lenger og du får alt du virkelig trenger!
Du deler stjernetegn med selveste Donald!

Ditt ordtak for sommeren:
  Det blir ikke fart, uten dobbelt bart!

Klypern 22. juni – 22. juli:

Denne sommeren blir én av de beste! Du bør nesten klype deg i armen. Og når du først er i gang kan du klype noen du kjenner i foten, i nesen og knehasene! Dette blir en sommer av de sjeldne!
Du deler stjernetegn med Pluto og Bulldogen Butch (erkefienden til Pluto)!


Ditt ordtak for sommeren:
 Søren klype! 

Sløven 23. juli – 23. aug:

Du har en sløv juni i vente. Det blir late dager, slappe netter, seine middager og alt for korte turer i skog og mark. Dette er en sommer du ikke blir svett, det meste du gjør er veldig lett!
Du deler stjernetegn med Birgitte, Bolivar, Klara Ku og Klodrik!

Ditt ordtak for sommeren:  Finn deg en hengekøye og bli der!

Jomfluen 24. aug - 22. sept:

Juni er måneden da du mottar mest applaus. Alle klapper for deg, eller klapper de etter deg? Du zzzzummer rundt i sommerglede, og sprer med dette en del zzzzummervrede! 
Du deler stjernetegn med Tipp & Topp og Eta Beta!


Ditt ordtak for sommeren:Roser er røde, fioler er blå, alle vil klappe for deg nå!!

 

Vekten 24. september – 23. oktober:

Juni blir en fet måned! Det blir en overvekt av bading, tunge skåler med sommeris og brede dager i solen. Du vil ha tjukt av venner i hele måneden. Mot slutten av måneden går du dessverre mot magrere tider, med tynnslitte bukseknær og du vil følge deg sulten etter fete opplevelser!  
Du deler stjernetegn med Ole, Dole og Doffen!


Ditt ordtak for sommeren:Vei dine ord så de ikke blir for tunge i tale!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning