horoskop

Slik blir Desember for deg!

Andebys mest treffsikre spåand, Are T.Ullebukk gir deg svarene!

Publisert Oppdatert

Skorpen 23. okt – 21. nov:
En venn vil ha deg med på noe som du ikke er sikker på at du tør å bli med på. Bli med - du skal se at det blir både gøy, utrolig spennende og du vil få skorper i fleng.
Mitt råd: Pell skorper på et nytt sted!

Spyttern 23. nov – 21. des:
Hvorfor kan du ikke klare å spytte som planlagt? Ja, det kommer til å spørre deg selv om mange ganger disse ukene. Svaret er at alt hadde blitt så mye kjedligere da!
Mitt råd:
Ta en spyttepause og les avisa.

Steinsmokken 22. des – 20. jan:
Du føler deg hærlig barnslig om dagen og har lyst til å gjøre sånne ting som du egentlig har sluttet med for mange år siden blant annet å sutte på tommelen. Kanskje noen synes du er litt smårar!
Mitt råd:
Hold deg til smokk og koseklut, tommel er nå ut!

Andmannen 20. jan – 18. feb:
Det blir ganske rolige uker, og det passer deg utmerket da du endelig kan bli litt tørr. Kanskje får du flere planer når det kommer kraftig nedbør men det virker likevel som det meste kommer til å gå rolig for seg.
Mitt råd: Gjør noe sportslig når det kommer nedbør.

Slappfisken 19. feb - 20. mars:
Det kommer til å skje en hel del ting fremover - både gode og dårlige, morsomme og triste. Det føles som å være midt i en sildestim, og du vet ikke helt hvilken retning du skal ta.
Mitt råd:
Ha en fiskeaften!

Vrææælern 21. mars - 20. april:
Det er mye vræling i vennegjengen for tiden. Det kan skyldes at dere har ulike oppfatninger om noe, og at dere ikke riktig forstår hvorfor de andre vræler. Dette må bare gå over av seg selv.
Mitt råd:
Lag en ropert av papir!

Fyren 20. april – 20. mai:
Du er innvitert på noe kult. Du har litt sommerfugler i magen, for det er ganske viktig for deg. Kanskje du kan ta med deg en fyr som kan støtte det?
Mitt råd: En fyr kan være lykkebringende!

Siamesiske tvillingene 21. mai – 21. juni:
Du føler for å forandre noe ved deg selv. Det er ikke noe galt i det så lenge tanken kommer fra deg selv og ikke den andre tvillingen. Tenk gjennom det 2 ganger hvordan du vil ha det - og gjennomfør det.
Mitt råd: Gjør ting 2 ganger!.

Klypern 22. juni – 22. juli:
Det er noen som trenger litt klyping fra deg nå. Spørsmålet er bare om personen har sagt tydelig nok fra om det eller om du må leke litt dektektiv på egen hånd. Tenk etter hvem det kan være!
Mitt råd: Du er flink til å klype andre!

Sløven 23. juli – 23. aug:
Denne perioden skal det ikke så mye til før du sløver litt for mye, og det er fullt mulig at en liten forkjølelse får deg til å føle deg skikkelig dårlig. Ta vare på deg selv!
Mitt råd: zzzzz zzzz

Jomfluen 24. aug - 22. sept:
Det skjer noe på skolen som gjør deg trist og fly forbannet, selv om du ikke er kjent for å være av den sinte typen. Du Bzzuuummer deg og forteller hva som har skjedd til familien, og de støtter deg.
Mitt råd: Fly i flint!

Vekken 23. sept – 22. okt:
Noen i omgivelsene dine er irritert på deg om dagen - de synes at du bare løper vekk fra saker som gjelder alle. Kanskje bør du ta kritikken til deg, kanskje ikke.
Mitt råd: Dra til et nytt sted, helst langt vekk!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning