horoskop

Slik blir april for deg!

Publisert Oppdatert

Are T. Ullebukk hadde helt glemt å lese sitt eget horoskop før han dro på påskeferie. Han har nå gips på begge armene etter en spå(rty) ulykke! Derfor har vi denne måneden fått en vikar, Ares egen søster Tulla T. Ullebukk. Og vi spurte henne: Hva bringer denne april-vårlige måneden med seg til nettopp deg?

Her er månedens horoskop!

Skorpen 23. okt – 21. nov:

Etter en knusktørr mars er det blitt skorpe på brødet og skorpe på osten, dette påvirker hosten. I april kommer våren og varmen, og kanskje en skorpe på armen. Husk å hold deg på bena! Slik holder du deg ren, ja!

Mitt råd: Nå er det vår, dekk dine sår. 

Spyttern 23. nov – 21. des:


I april blir det varmt og vått, og snømåkingen vil gå litt trått. Etter en uke med påskefri, vil du bli lei av å gå på ski. Endelig er det skole og venner og mye moro med alle du kjenner!

Mitt råd: Ikke fyll munnen til randen, slik at du må spytte ut sanden!

Steinsmokken 22. des – 20. jan:


Du er den smukkeste av alle, for deg vil mange falle. Din sjarme og din varme, det gjør ingen harme. Nei, beilere står på rekke, ja de er riktig så frekke. Alle prøver å få din gunst, men du er lei av alle sin dunst.

Mitt råd: Hvis det blir for mange i kø, reis til Langtvekkistan og kjøp med et brød. 


Andmannen 20. jan – 18. feb:


I april kommer varmen og gleden. Og du kan pakke vekke vintersleden. Du er klar for soling og vann, men da bør reise til et varmere land. Men holder du ut en måned til så kommer mai med et smil!

Mitt råd: En dusj i hånden er bedre en 10 dusjer på taket!


Slappfisken 19. feb - 20. mars:

April er ofte måneden da vi feirer påske og har masse fri, men den tiden er allerede forbi! Så slappfisken må opp å hoppe, som en loppe, uten å stoppe. Dette blir en slitsom måned for deg, men frykt ikke, alt er bedre i mai!

Mitt råd: Husk å bestille sovekupe til 17. mai-toget!

Vrææælern 21. mars - 20. april:

Vræææl’ern har virkelig fått vrælt fra seg i påsken. Nå er stemmen nesten helt borte og freden har sunket over fjellheimen igjen. Men snart er Vræææl’ern i gang igjen. Nå skal det øves på 17. Mai-sanger! Vrææææææl!

Mitt råd: Syng, syng, syng og vær gal!!!!!

Fyren 20. april – 20. mai:

Ja, denne fyren er nok glad for at vi ikke fyrer så mye lenger. For denne fyrrige fyren betyr dette en tid hvor sot og aske endelig ikke skal dekke hele kroppen. Nå blir det spennende å se hvilken farge Fyren egentlig har på håret i år!

Mitt råd: Når det kommer til vasking, puss, puss, så blir det ikke kluss!

Siamesiske tvillingene 21. mai – 21. juni:

I påsken har du gått dobbelt så langt på ski, sovet dobbelt så lenge, spist dobbelt så mye sjokolade og vært dobbelt så lenge på donald.no. Og i april blir det dobbelt så gøy som i mars! Nå dobbeltgleder du deg mai, for da blir det kvadruppelt så moro som i mars!

Mitt råd: Hvis du alltid vil dobbeltsmake, vil du også få dobbelthake!

Klypern 22. juni – 22. juli:

Pass deg for Klypern. Klypern er på klypejakt og klyper alt og alle. April er den store klypemåneden. Da klyper alle blomster og dyr frem. Solen klyper fram fra bak skyene og vi klyper ut av vinterskoene. Hvis du helst vil unngå en klype bør du krype, uten en nype så du ikke blir klypet av klyper og klemt av klypern! 


Mitt råd: Pass på så du ikke blir sittende fast i klypa!

Sløven 23. juli – 23. aug:

Denne måneden vil det Ikke skje noen ting. Du vil sløve i støvet. Du vil sove i en låve. Du vil hvile med smilet. Du vil lene uten å mene. Du blunder som hunder. Du dormer som ormer. Du slumrer og murmler. Ja du kan døse som en øse!

Mitt råd: Gjør som du pleier, da blir det seier. 

Jomfluen 24. aug - 22. sept:

Jomfluen er allerede på plazz og zzzurrer rundt på varme kvelder. Nå kan vi bare glede ozzz, for jomfluen går ingen zzzteder, den vil bare zzurre rundt hodet på ozzz, helt fram til høzzzzten.

Mitt råd: Ikke alle liker noen zzom zzzurrer rundt, året rundt!

Vekken 23. sept – 22. okt:

Vekken er vekke etter at vekken gikk seg vekk på påskefjellet. Vi håper vekken dukker opp igjen i april slik at vekken kan ære med å vekke vårgleden!

Mitt råd: Vekk med vintertøy og ski, når kommer våren og da blir du blid!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning