Ukens blad

Skulketips!

I Donald Duck & Co nr. 33, 2014, møter du skulkekongene Ole, Dole og Doffen som forsøker å skulke skolen med Donald i helene!
Vi gir deg noen av guttenes skuletips!

Publisert Oppdatert

Det viktigste når du skulker er å ha en gyldig grunn til ikke å komme på skolen! Her er noen gyldige grunner for enhver anledning.

For deg som bare skulker en time eller to:

"Beklager at jeg ikke kom til mattetimen, jeg kom til å bytte timeplan med lillesøstra mi, så jeg hadde gym i første."

"Jeg har ikke forsovet meg, jeg hadde TV'en så høyt på at jeg ikke hørte vekkerklokka."

"Jeg kunne ikke ha gym i dag for jeg har knekt foten litt, og må bli bra til fotballtreninga. Siden jeg gjør det så dårlig på skolen, satser jeg på å bli fotballproff istedet."

/images/upload/files/610/032/29532/skulk01

For deg som bare skulker en dag eller to:

"Da klokka ringte i går var det mørkt både ute og inne. Jeg så ingenting og fant ikke lysbryteren. Jeg kunne heller ikke se noen grunn til å gå på skolen."

"Jeg kom ikke på skolen i går fordi jeg trodde jeg var synsk og følte at skolen ville brenne ned. En annen gang følte jeg at jeg ville gjøre det dårlig på matteprøven, og de stemte nemlig!"

"Det var så tett tåke i går at jeg ikke fant skolen. Jeg gikk meg helt bort og kom ikke hjem før langt på natt. Derfor kommer jeg for sent i dag, og har heller ikke fått gjort leksene."

"Jeg synes det er fryktelig at dere lærere tjener så dårlig når der har så vanskelige elever, som meg, for eksempel. Derfor streiket jeg i går for å kreve høyere lønn til alle lærere."

"Det var så fint vær i går at jeg rodde det var sommerferie. Det var ikke før jeg våknet til regn i dag at jeg skjønte at jeg hadde tatt feil. Unnskyld."

/images/upload/files/610/032/29532/skulk02


For deg som må ta buss, trikk eller tog til skolen:

"Beklager at jeg ikke kom på skolen i går, jeg trodde det var 17. mai. De sa nemlig på radioen at toget var forsinket."

"Jeg mistet busskortet mitt i do i går og hadde ikke penger til billetten. Han som jobber i minibanken hadde fri, så da måtte jeg bare rusle hjem igjen."

"Trikken hadde punktert, og da jeg skulle ta bussen i steden gikk jeg på feil buss. Dermed havnet jeg på en annen skole!"

/images/upload/files/610/032/29532/skulk03


Gjør det enkelt, skulk med stil! Her er tre enkle skulketriks som garantert holder deg hjemme!

- Lim fast hånda til senga!

- Skru av vekkeklokka til foreldrene dine!

- Grav ned alle klærne dine i hagen!

/images/upload/files/610/032/29532/skulk04

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning