Miks 6 tips

Skrues tips til gratis mat

Sulten og gnien? Skrue vet råd!

Publisert Oppdatert

Kino-popcorn
Alle vet jo at gulvet i kinosalene er fulle av popcorn etter en film. Er det i tillegg en skrekkfilm som har vært vist, har sikkert kinogjengerne vært ekstra skjelvende på hendene. Stikk inn i kinosalen under påskuddet at du har glemt igjen jakken din, og sop med deg popcornet i en medbragt pose som du gjemmer under genseren etterpå.

Rask ris
Når noen gifter seg, er det en vanlig skikk at gjestene kaster ris på de nygifte i det de kommer ut fra kirken. Sjekk i avisen (som du sikkert finner liggende på en benk) og finn ut hvilken dag det er flere som skal gifte seg. Stå klar ved kirketrappen med en paraply du kjapt snur opp ned (så den blir en stor skål) når risen begynner å hagle. Vips, så har du ris til en hel middag!

Billig blings
Har du lyst på brødmat, kan du sette deg på en café midt på dagen. Da er det mange foreldre som er hjemme i permisjon med småtrollene sine som er på café. Og er det noe småttisene er flinke til, så er det å hive maten sin veggimellom. Hent deg et glass vann (det er vanligvis gratis), innta en passende posisjon, og gap i vel når brødterninger med leverpostei og kaviar suser gjennom luften!

Borte-mat
Spis ute så ofte du kan! Venner og kjente lager jo stort sett middag hver dag. Gjør deg kjent med deres middagsvaner, og ring på døra der du vet de har noe godt på menyen. Det gjelder jo som kjent å "kjenne sin besøkelsestid". Noen har for eksempel alltid taco på fredager. Men husk å variere litt. Du blir fort gjennomskuet om du alltid ringer på døra til de samme vennene klokka fire på en torsdag.

Og til slutt: Glem ikke at “det er mye god mat i et gammalt slips…” for å sitere Andeby-trubadur Øyenstein Snu-det, kjent fra Gitar-klimpre-apene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning