Duckipedia

Skilpadde i nebbet?

Dersom du noen gang har fått en skilpadde sittende fast i nebbet, vet du hvor vanskelig det er å få dem til å slippe taket.

Publisert Oppdatert

Men Hakkespettboken har selvfølgelig et svar på alt! Har man en Hakkespettbok, har man en god løsning på alle krisesituasjoner. Og har man en klønete onkel, kommer man fort opp i krisesituasjoner, noe Ole, Dole og Doffen fikk erfare i 1955 da de som en konkurranse skulle bygge en bro over Mudderelva.

Donald klarte først å sette seg fast i kvikksand, men ble reddet av Hakkespettene. Ifølge Hakkespettboka er den enkleste måten å få folk opp av kvikksand på å feste et tau under armene deres, for deretter å dra dem opp sakte og forsiktig, så man ikke påfører den uheldige ubotelig skade. Donald kom seg opp av kvikksanden, men fikk veldig dårlig samvittighet for å ha kastet bort så mye av nevøenes tid.

Og bedre ble det ikke da Donald prøvde å hjelpe til igjen, og klarte å få en skilpadde sittende fast i nebbet. Men Hakkespettboken har selvsagt en løsning på det også: Først legger man skilpadden på ryggen, og så opphever man vekten av det som skilpadden har bitt seg fast i. I Donalds tilfelle: Ved å fire Donald opp i lufta.

Det finnes altså ikke den krisesituasjon Hakkespettboka ikke kan hjelpe til med, og med en onkel som Donald, er det kanskje like greit?

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80381739057.jpg" alt="" />

Har du en hakkespettbok og har den vært til stor nytte?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning