andebyposten

SJOKKMELDING FRA ANDEBY!

Publisert Oppdatert

En av Andebys kjæreste borgere har havnet i kasjotten! Han er best kjent som venn og samarbeidspartner til superdetektiven Mikke Mus. Han har bistått politiet ved utallige åsteder og sammen med Mikke Mus har han løst flere saker enn noen andre i Andeby!

Det var derfor et stort sjokk for Andeby å våkne opp til nyheten om at den joviale, om noe langbeinte typen, er kastet i fengsel.

Politiet ved politimester Fiks uttalte tidlig i dag morges:
 - Den mistenkte oppholdt seg på mistenkelig sted, til mistenkelig tid, med mistenkelige klær og hadde en svært mistenkelig oppførsel!

Fiks kommenterte videre
 - Han påstod han var Sherlock Holmes, men vi vet bedre. Vi kjenner nemlig til den mistenktes egentlige identitet! Derfor kastet vi ham rett på cella!

 Vi har ikke lyktes å få en uttalelse fra den mistenktes nære venn, Mikke Mus. Men vi spurte noen tilfeldig forbipasserende på gaten om hva de synes om pågripelsen. 
 - Det har alltid vært noe muffens med den typen! 
Gliste en artig liten fyr med svært karakteristiske øyenbryn og det gullklingende navnet Midas. 
 - Eh...mm, var det eneste vi fikk ut av hans fåmælte venn, som så ut til å lyde navnet Fiffus.

Det begynner å bli tydelig at flere av Andebys ærlige borgere har mistenkt den lange ruggen i lengre tid. Vi får bare prise oss lykkelig over at politiet endelig har fakket denne nøttespisende kjeltringen og gjort gatene trygge igjen! 


 

  

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning