andebyposten

Rekordhøye bensinpriser i Andeby!

Byens borgere tvinges til å la bilene stå, og velge alternativ transport i steden.

Publisert Oppdatert

Det er hvit, glitrende og kald vinter i Andeby for tiden, men nesten ikke en bil å se i byens gater. Dette skyldes at bensinprisene i løpet av få uker har skutt rett i taket, og videre til himmels. Den vanlige and i gata velger nå nye fremkomstmidler framfor å punge ut de latterlige summene.

De ville bensinprisene skyldes full stopp i oljeimport fra oljesjeik Shleip Zhelger, da hele Andebys finans-ess Skrue McDuck kom i skade for å sende ham et brev adressert til Sleip Selger. Zhelger følte seg virkelig trampet på andeføttene, og blodig fornærmet rev han bensinkontrakten i fillebiter på oljeflekken!

Byens borgere tar det hele med fatning, og forflytter seg etter beste evne.

Mikke Mus har funnet seg et nokså stillegående fremkomstmiddel, selv om det av og til går litt fort i svingene ved synet av en passerende katt.

Petter Smart har aldri brydd seg stort om biler, og suser bedagelig av sted i sin flyvende hengekøye slik han ofte gjør ellers også.

Dolly og Donald Duck, benytter bensinkrisen til noen romantiske skøyteturer. Det hender også at de kommer fram dit de skal...

Donald vet også råd når han ikke suser av sted sammen med Dolly. Nevøer er billig arbeidskraft.

Krisens opphavsand, Skrue McDuck er blant dem som sliter mest med å klare seg uten bil, men han punger selvfølgelig ikke ut for superdyr bensin! Han har nå innledet nye forhandlinger med Zhelger, som heldigvis har mildnet litt etter å ha fått saken litt på avstand og tenkt seg om litt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning