Reisebrev

Reisebrev nr. 2 fra Arild Midthun

Følg Arilds reise til Afrika!

Publisert Oppdatert

Etter å ha fløyet fra Daan i Amsterdam i nitiden om kvelden, landet jeg i sekstiden neste morgen i Nairobi, Kenya -- vel, egentlig i femtiden, siden vi har flydd østover til en ny tidssone. På Kenyatta-flyplassen fikk jeg tid til å arbeide med en Donald-side (jeg skal tegne i an(d)ledningen det finske Aku Ankkas 60-års jubileum senere i år), før turen gikk videre med et lite propellfly til Tanzania. Her er et bilde jeg tok rett før jeg gikk om bord på flyet.

Her passerer jeg grensen mellom Kenya og Tanzania ...

... og får se toppen av Kilimanjaro stikke opp over skyene! WOW!!!!!

Så snart vi hadde landet, ble jeg hentet av Max, en av sjåførene under East Africa Cup (jepp, han sto med et sånt skilt med navnet mitt på), og etter en times kjøretur fra Kilimanjaro International Airport, kom jeg endelig til den lille byen Moshi. Det er her alt skal skje: fotball- og vollyballturneringene, alle kulturaktivitene og seminarene for store og små. Ja, til sammen over 2000 mennesker deltar på disse sports- og kulturarrangementene her i løpet av denne uken.

Her er et bilde av underTEGNEDE sammen med de to sjefene Svein Olsen og Bjarte Øen, mens de bestemmer hvor sittevollyball-banene for handicap-lagene skal være. Og ja, fjellet i bakgrunnen er Kilimanjaro ;-)

Og her på denne banen ved foten av Kilimanjaro skal fotballfinalen spilles på lørdag.

Mer i morgen, alle sammen! Vi tastes ;-) Hilsen Arild Midthun

Se også:

Arild Midthun møtte Daan Jippes i Amsterdam!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning